Pünkösdtől újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái, a balatonfüredi, büki és győri szállodák már a pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, június közepétől a másik füredi szálloda, majd ezt követően az első budapesti hotel is megnyit. A Danubius Hotels szigorúbb higiéniai szabályzatot vezetett be „Biztos Pihenés” néven, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket biztosít.
Olvass tovább

Employer brandinggel a szállodaipari fluktuáció ellen

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Egyre több hazai szálloda ismeri fel, hogy a vendéglátásban tapasztalható óriási fluktuációra az integrált employer branding stratégia adhat hatékony megoldást. A tapasztalatok szerint az egyszeri kampányok nem működnek, a munkáltatói márkaépítést az üzleti stratégiába integrálva lehet hatékonyan megvalósítani.
Olvass tovább

150 ezer szavazó mondott ítéletet

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Június 15-én éjfélkor zárult Az Év Legbarátságosabb Szállodája Verseny 2016 (www.szallodaverseny.hu), ahol a szavazók arról dönthettek, hogy mely magyarországi szálláshelyek voltak a legfigyelmesebbek, legbarátságosabbak idén. A dobogó legfelső fokára a Hotel Piroska Bük**** állhatott fel, második helyen a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior végzett, végül a harmadik helyezést a Palace Hotel Hévíz**** nyerte a voksok alapján. (BrandTrend)
Olvass tovább