BKF.hu az Év Campus Honlapja

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) idén kilencedik alkalommal osztotta ki szakmai díjait a Magyar Sajtó Napja alkalmából. A március 11.-i gálán többek között a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola megújult honlapja is díjat kapott, a www.bkf.hu lett az Év Campus Honlapja Intézményi kategóriában.
Olvass tovább

Idén először átadták az Év Campus Honlapja díjakat

Kategória: Aktuális.

Nyolcadik alkalommal osztotta ki a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) az immár hagyományos Év Írása, Év Fotója díjakat, a Pál Imre Emlékdíjat, a Pro Sperare díjat, a Hallgató Újságírásért Díjat, és idén először az Év Campus Honlapja díjakat március 12-én Gödöllőn, a Szent István Egyetemen, ahol a Felsőoktatási Média Konferenciát rendezték.
Olvass tovább

Év Campus Honlapja – Még van idő jelentkezni és szavazni

Kategória: Aktuális.

Meghosszabbította pályázati jelentkezési határidejét a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület. Az egyetemi, főiskolai, hallgatói és oktatási portálok nevezését legkésőbb március 4-ig nyújtatják be a nevezők az idén első alkalommal kiírt Év Campus Honlapja kategóriában.
Olvass tovább

Év Campus Honlapja pályázat

Kategória: Aktuális.

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület célja, hogy az "Év Campus Honlapja" pályázat révén a hallgatói lapok szakmai képviselete mellett teret biztosítson a kampuszok online kommunikációs tevékenységének bemutatására, lehetőséget teremtsen a felsőoktatási portálok megmérettetésére, népszerűsítésére is.
Olvass tovább

Átadták az Év honlapja 2008 díjakat

Kategória: Aktuális.

Az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által az idén immár hetedik alkalommal közösen meghirdetett "Az Év Honlapja" pályázatra rekordmennyiségű 281 érvényes nevezés érkezett. Legtöbben a szolgáltatás (38), a kereskedelem (27), és a média (32) kategóriákat választották. A szakmai zsűri 14 kategóriában ítélt oda díjakat. Tíz honlapot Különdíjjal jutalmazott, további 22 lapot pedig Minőségi díjban részesített.
Olvass tovább

Indul a közönségszavazás

Kategória: Aktuális.

Az Internet Marketing Klub és a Marketing Szövetség által kiírt "Az Év Honlapja" online marketingkommunikációs pályázat nevezési határideje lejárt. A pályázatra rekordszámú, 280 db. érvényes nevezés érkezett. A pályázók összesen 14 kategóriában mérettetik meg magukat. Szavazzon Ön is Az Év Honlapjára!
Olvass tovább

Megújult a FigyelőNet

Kategória: Aktuális.

2000. novemberi indulása óta immár harmadik alkalommal újul meg a FigyelőNet.  Az eredetileg gazdasági oldalként debütáló site 2005-ben kapott második alkalommal új külsőt, és már abban az évben elnyerte az Év Honlapja díjat is. A hírportál tartalma a hagyományos böngészők mellett mobilon, ingyenesen letölthető widgeteken és egy speciális nyomtatható változatban is elérhető.
Olvass tovább