Átadták a Lollipop díjakat

Kategória: Aktuális.

20 díjat adott át a Kreatív Csoport a Brief Nap zárásaként megrendezett Lollipop verseny eredményhirdetésén. A BTL-versenyre összesen 130 pályázat érkezett, ezek közül pedig 31 jutott a döntőbe. A Hivatal Péter vezette zsűri a nyolc kategóriában összesen húsz munkát díjazott, de nem mindegyik kategóriában osztották ki mind a három helyezést.
Olvass tovább

Nem írta alá a médiatörvény módosítását Sólyom László

Kategória: Aktuális.

"Nem írta alá hétfőn a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény módosításáról szóló törvényt Sólyom László, és megküldte véleményezésre az Alkotmánybíróságnak" - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. Sólyom László szerint aránytalan előnyhöz juttatja a meglévő műsorszolgáltatókat a médiatörvény december elején elfogadott módosítása. A Sláger és a Danubius rádió műsorszolgáltatási engedélyét akár pályáztatás nélkül is meghosszabbíthatnák.
Olvass tovább

Csillagszóró hadművelet

Kategória: Aktuális.

A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH), az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (MÉBIH) koordinálásával az idei szezonban már harmadik éve fokozottan ellenőrzi a karácsonyi és szilveszteri ünnepi élelmiszer kínálatot. Egy hét alatt már ezernél is több ellenőrzést végeztek és 80 millió forintnál is több bírságot szabtak ki.
Olvass tovább