Új kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser a Hírek Médiánál

Kategória: Aktuális.

Karrier A Verlag Dashöfertől érkezett a Hírek Média új kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere, Magyar Márk. A szakember új pozíciójában az ügynökségekkel, valamint a direkt ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, részt vesz a kampányok menedzselésében, emellett feladatai közé tartozik az új piaci lehetőségek feltárása, új ügyfelek szerzése is.
Olvass tovább

Arculatváltás a Hírek Médiánál

Kategória: Aktuális.

Megújította arculatát a Hírek Médi,  válaszolva többek között a tevékenységi körében bekövetkezett hangsúlyeltolódásra. A változás a cég logója mellett a színvilágot és a vállalati honlapot is érintette. A Hírek Média az utóbbi években szolgáltatásai fejlesztésére koncentrált, így a vállalati honlap és az arculat felfrissítése eddig háttérbe szorult.
Olvass tovább

5 ezren akarták megmondani

Kategória: Aktuális.

Lezárult a Monddmeg.hu közösségi portál két hónapos bevezető kampánya. Az áprilisban elindult oldal célja lehetőséget biztosítani az internetezők számára arra, hogy véleményükkel befolyásolják a magyarországi közéletet. A portált üzemeltető Hírek Média ugyanis vállalta, hogy a legtöbb szavazatot elérő közösségi kezdeményezéseknek médiatámogatást biztosít.
Olvass tovább