Október 14-én érkezik az HBO sorozatának befejező évada

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Megérkezett az első karakter plakát az HBO kultsorozatához, az Aranyélethez, amelyen már a premier dátum is jó kivehető. A következő napokban érdemes lesz figyelni az Aranyélet Facebook oldalát is, ahol két naponta bemutatjuk a karakterek plakátjait, és jövő héten pénteken pedig új promó videó is érkezik a magyar sorozathoz. (BrandTrend)
Olvass tovább

Megérkezett a True Detective első trailere

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A harmadik évad egy Ozarks szívében történt kísérteties bűncselekmény nyomozását meséli el. A sztori három idősíkon játszódik majd, és a főbb szerepekben olyan nagyszerű színészeket találunk, mint az Oscar-díjas Mahershala Ali (Holdfény, Luke Cage), Stephen Dorff (Penge), Carmen Ejogo (Selma, Alien – Covenant, Legendás állatok és megfigyelésük) és Ray Fisher (Az Igazság LIgája). A sorozat alkotója Nic Pizzolatto. (BrandTrend)
Olvass tovább

Stephen King és J.J. Abrams sorozata exkluzívan az HBO GO-n

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Castle Rockban – amely az elismert bestseller-szerző, Stephen King hátborzongató világába kalauzolja a nézőket – találkozik az író legnépszerűbb műveire jellemző mitológiai lépték és az intim, karakterközpontú történetmesélés, és mindebből a sötétség és fény epikus sagája bontakozik ki a maine-i erdőség néhány négyzetkilométerén. A Castle Rock Stephen King által kitalált karaktereken és helyzeteken alapul. A sorozatot Sam Shaw és Dustin Thomason fejlesztette, és ők töltik be az executive produceri tisztséget is Abrams, King, Ben Stephenson, Mark Lafferty és Liz Glotzer mellett. A tízrészes sorozat első négy epizódja, magyar felirattal augusztus 2-án lesz elérhető az HBO GO-n, majd ezt követően minden csütörtökön érkezik egy újabb rész.
Olvass tovább

Egy komikus portréja

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Július 17-én, kedden mutatja be az HBO a ROBIN WILLIAMS – EGY KOMIKUS PORTRÉJA című filmet, amely a világ egyik legkedveltebb és leginnovatívabb komikusának humoros, személyes hangvételű és szívszorító portréja. A javarészt Williams saját nyilatkozataira épülő film tisztelgés mindaz előtt, amit hozzáadott a humor és a tágabb értelemben vett kultúra világához a 70-es évek végi Los Angeles vad időszakától kezdve egészen 2014-es haláláig. A filmet a “Roman Polanski: Üldözött és imádott” című alkotásért Emmy-díjjal elismert Marina Zenovich rendezte. (BrandTrend)
Olvass tovább

Magyar filmek elsőként az HBO GO kínálatában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Május 26-tól látható az HBO GO-n és a Cinemax2-ön Török Ferenc legutóbbi filmje, a Rudolf Péter, Tasnádi Bence, Szabó Kimmel Tamás és Sztarenki Dóra főszereplésével készült 1945. A nemzetközi filmfesztiválokon (Berlin, Miami, Jeruzsálem, Waterloo) nagy sikerrel vetített dráma igazi kuriózumnak számít, hiszen témája és fekete-fehérben rögzített képei ellenére közel 30.000 néző látta a mozikban. (BrandTrend)
Olvass tovább