A Hankook aranyérmet nyert a Galaxy Awards 2020 díjátadóján

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Hankook gumiabroncsgyártó aranyérmes lett a Galaxy Awards 2020 díjátadóján a 2019-2020-as társadalmi felelősségvállalási jelentése alapján. A MerComm Inc. által szervezett díjátadó a kommunikációs ipar  legkiválóbb gyakorlatait ismeri el. A független szakértők által zsűrizett versenyen elért első helyezésével a Hankook megerősíti a fenntarthatóságra törekvő vállalatok között betöltött vezető szerepét.
Olvass tovább

Tekerd jobbra egy jó ügyért

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2019-ben már negyedik alkalommal hirdeti meg a Hankook a Tekerd Jobbra! kampányát. Az évről évre népszerűbbé váló kezdeményezés keretében a résztvevők 2019. szeptember 29-ig egy okostelefonos alkalmazás segítségével gyűjthetik a kilométereket munkába járás és kirándulások során. Az akció végén a Hankook összesíti és pénzre váltja a megtett távokat, az összeggel pedig a Tábitha Ház munkáját támogatja.
Olvass tovább

Bővíti európai gyárát Rácalmáson a Hankook

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A prémium gumiabroncsgyártó bejelentette, hogy új, teherabroncs-gyártó egységgel bővíti üzemét Rácalmáson. A munkálatok 2018 első felében kezdődnek, míg a gyártás várhatóan két évvel később indul el. A nagyságrendileg 290 millió eurós bővítés a 2007-ben megnyílt európai gyár történetében már a negyedik, és meghatározó szerepet játszik a Hankook Tire hosszú távú stratégiájában, hogy az európai piaci igényeket kielégítsék a teherabroncs és buszabroncs ágazatban, akár eredeti felszerelésként is. (BrandTrend)
Olvass tovább

A Hankook az Auto Bild abroncs tesztjének győztese

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott 2018-as nyári abroncs teszt győztese. A döntő tényezők közé tartozott a legjobb általános fékteljesítmény az 51 vizsgált gumiabroncs márka között. A német autóklub, az ADAC szintén a legjobb, “jó” értékelést adta a Hankook prémium komfort abroncsának a legutóbbi nyári abroncs tesztben. (BrandTrend)
Olvass tovább

Magyarországon tanít be a Hankook

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Magyarországon sajátítják el a szükséges gyakorlati szakmai ismereteket a Hankook Tire gumiabroncsgyártó vállalat első amerikai gyárának munkavállalói. A Tennessee állambeli Clarksville-ben épülő gyár a vállalat nyolcadik termelőegysége, ahonnan összesen közel 200-an érkeznek egy mindent átfogó, tapasztalattól függően egy-négy hétig tartó szakképzésre hazánkba. (BrandTrend)
Olvass tovább