A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

Január 18-tól a NeoFM-en lesz hallható a Bumeráng

Kategória: Aktuális.

Szerződést írt alá a NeoFM és a Bumeráng, így 2010. január 18-án már a NeoFM műsorán lesz hallható Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora, a Bumeráng. A rádió a teljes stábot szerződteti, így Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János mellett hallható lesz minden ismert hang a műsorból.
Olvass tovább

Retró műsor indul az m1-en

Kategória: Aktuális.

Az MTV a hazai televíziózás fél évszázados történek legemlékezetesebb alkotásait játssza újra. Radványi Dorottya és Gaskó Balázs, illetve Sugár Ágnes és Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezetője a Hogy volt!? című új köztévés produkciónak, amely január 9-től minden szombaton és vasárnap koradélután jelentkezik az m1-en.
Olvass tovább

Egy hónappal rövidebb a 2010-es kkv marketing

Kategória: Aktuális.

"A közelgő parlamenti választások miatt egy hónappal rövidebb lesz az idei év a marketingben. Nemzetközi és hazai tapasztalatok bizonyítják, hogy a választásokat megelőző és az azt követő hetekben a céges reklámok hatása jelentősen csökken. Emiatt egy rendkívüli uborkaszezonnal kell kalkulálni az éves marketing terv készítésénél a kis- és közepes vállalatoknak." - figyelmeztet Wolf Gábor kkv marketing szakértő.
Olvass tovább

Új vezér az MTV Networks Hungary élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az MTV Networks International, a Viacom cégcsoport tagja ma bejelentette, hogy a magyarországi vezérigazgatói posztra Horváth Dori Gábort nevezi ki. A pozíció betöltésével ő felel a továbbiakban a teljes magyarországi menedzsment munkájának irányításáért, illetve egy igen széles spektrumú multimédia portfolióért. Vörös Gábor vezérigazgató-helyettes lett.
Olvass tovább

A Sláger beleszólna a Neo FM engedélyébe

Kategória: Aktuális.

Beleszólást kér a Sláger Rádió az általa most használt hullámsávot elnyert Neo FM sugárzási engedélyének kiadásába - mondta Péterffy Gábor, a Nemzeti Hírközlési Hatóság kommunikációs igazgatója. A Sláger Rádió Zrt. azt kérte, hogy ügyfél lehessen a rádióengedély-kiadási eljárásban. Ez a feltétele ugyanis annak, hogy beleszólást nyerjen az ügymenetbe.
Olvass tovább

BMW Team Hungary with EfficientDynamics

Kategória: Aktuális.

BMW Team Hungary with EfficientDynamics névvel csapatot indít a BMW Magyarország a híres nürburgringi 24 órás autóversenyen és a 24H Series hosszútávú versenysorozat magyarországi futamán. A BMW 120d versenyautóval induló csapat tagjai: Palik László, Vida János, Walter Csaba és Wéber Gábor autóversenyzők. A magyar csapat és a versenyautót április 29-én mutatta be a BMW csoport magyarországi leányvállalata a Hungaroringen tartott sajtótájékoztató keretében.
Olvass tovább