PR fókuszú kommunikáció a Figyelőnek

Kategória: Aktuális.

A Sanoma Budapest Zrt. kommunikációs tanácsadót választott a Figyelő csoport, így a Figyelő című hetilapjának kommunikációjához. A feladatot egy többfordulós tender során a Front Page Communications nyerte el. A Figyelő csoport célja, hogy a jövőben kommunikációja erőteljes PR fókuszt kapjon, mely kiterjed az összes Figyelő márkanévvel ellátott projektre.
Olvass tovább

Orvostechnikai eszköz bevezetésén dolgozik a Front Page Communications

Kategória: Aktuális.

A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz fejlesztője és gyártója, a Polárium Kft. a Front Page Communications-t bízta meg a világszerte szabadalmaztatott, új orvostechnikai eszköz piaci bevezetéséhez kapcsolódó kommunikáció szervezésével, irányításával.
Olvass tovább

Új kommunikációs ügynökség a magyar piacon

Kategória: Aktuális.

A Front Page Communications hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál, a tervezéstől a megvalósításig. Célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek. A Front Page Communications vezetője szerint a gazdasági válság lehetőségeket teremt egy tanácsadó cég számára.
Olvass tovább