Közös munka a Kreatív Héten

Kategória: Aktuális.

Rendhagyó módon kezdődik az oktatás a Médiaművészeti Intézet legelső-, az Alkalmazott Művészeti Intézet első és másodéves hallgatóinak a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. A Kreatív Hetet a BKF összekötötte a III: Évadnyitó Színházi Fesztivállal. 
Olvass tovább

A szóvivői feladat sajátos szakmai tudást is igényel

Kategória: Aktuális.

Első alkalommal kaphatnak Magyarországon szóvivői diplomát speciális kommunikációs szakismereteket nyújtó felsőfokú intézményben a szóvivők. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán három féléves, posztgraduális szóvivő-képzésen tizennyolc hallgató tanulta meg a szakma speciális ismereteit Magyarország neves szakembereitől, közszereplőitől.
Olvass tovább

Kultúraközi párbeszéd

Kategória: Aktuális.

Dr. Göncz Kinga külügyminiszter fővédnökségével tudományos konferenciát tartanak a Budapesti Gazdasági Főiskolán a Magyar Tudomány Napja országos rendezvénysorozat keretében. A Kultúraközi párbeszéd az üzleti világban címet viselő kétnapos előadássorozaton több külföldi előadó és számos olyan izgalmas téma várja az érdeklődőket, mint például az arab és távol-keleti üzleti kommunikáció, a globális felmelegedés gazdasági hatásai, a magyar lakosság pénzügyi szokásai vagy az euró bevezetésének hatásai.
Olvass tovább