A Sanoma megszűnteti FHM magyar kiadását

Kategória: Aktuális.

2009. november 18-án jelenik meg az FHM decemberi, s egyben utolsó lapszáma. A begyűrűző válság nehéz évet hozott a teljes média-iparág  számára 2009-ben, ezért a magazint megjelentető Hearst Sanoma Budapest Kiadói Kft., egyetértésben a tulajdonostárs Hearst Magazines International-el, valamint a licenszbeadó Bauer Mediával úgy döntött, hogy a decemberi lesz az FHM magazin magyar kiadásának utolsó lapszáma, ebben a kiadói összetételben. 
Olvass tovább

Megújult az FHM magazin

Kategória: Aktuális.

A nemzetközi FHM magazin magyar kiadása 2009. április 15-én megjelenő májusi lapszámától új látványvilággal, új rovatokkal és új szakértők közreműködésével jelenik meg. A lap grafikai megjelenése követi az angol kiadás felépítését, a legújabb nyugati trendeket: kevesebb látványelemmel, visszafogott színekkel, letisztult formavilágban jeleníti meg a tartalmat. A látványvilág változása már a címlapon is érzékelhető.
Olvass tovább

Az Év Nemzetközi Magazinja

Kategória: Aktuális.

Az FHM magazin nyerte el a brit lapkiadás Oscarjának számító PPA Awards Díjat, ezzel a 2008-as Év Nemzetközi Magazinja lett. A zsűri indoklása alapján az FHM ismét egyedülálló és kiváló szerkesztőségi munkát végzett minden lapszámában, emellett folyamatosan képes új piacok meghódítására. A rangos nemzetközi elismerés az FHM magazint kiadó mind a harminchárom ország szerkesztőségét, így a magyarországi lap készítőit is megilleti.
Olvass tovább