Túl drágának tartják az egészséges élelmiszereket

Kategória: Kutatás.

Az emberek nagy része igyekszik mindig egészségesen étkezni, ami azonban nem mindig sikerül. Magyarországon legtöbben az egészséges élelmiszerek magas árában látják az akadályt. Ez eltér a nemzetközi átlagtól, mert 55 ország lakói legnagyobb arányban azért nem esznek mindig egészséges élelmiszereket, mert olyat is fogyasztanak, ami jól esik, és azzal kényeztetik magukat.
Olvass tovább

Pick és Vodafone együttműködés a Forma-1-ben

Kategória: Aktuális.

A Vodafone egy új típusú együttműködési formát kínál a Picknek, amelynek keretében a Bonafarm Csoport legismertebb márkájának, a Picknek a logója felkerül mindkét Vodafone McLaren Mercedes versenyautóra a magyar hétvége idejére. Ez a megállapodás a szponzoráció egy teljesen ú formája, ami lehetővé teszi, hogy egy igazi, minden ízében magyar márka egyedülálló módon mutatkozhasson be a Magyar Nagydíjon az egész világ számára.
Olvass tovább

Kedveli-e a magyar választó a Fidesz-fröccsöt?

Kategória: Aktuális.

Választás 2010 A kampány - Stratégia és kommunikáció 2010.15. rész Kétharmad bor-egyharmad szóda. Ez tűnik a legnépszerűbb variációnak ma a hazai söntésekben. A politikai kommunikáció erejét és működését mutatja, hogy egy ilyen kérdés meghatározhatja a közbeszédet. Bárhol járunk felmerül a téma, mindenhol találkozhatunk azokkal az "evangelizált" választókkal, akik harmadokban gondolkodnak. Az OVB által akadályoztatott, ám a Fidesz támogatói által nagyon várt katarzis úgy tűnik április 25-én nem marad el.
Olvass tovább

Jelentősen nőtt az energiaital kiskereskedelmi eladás

Kategória: Kutatás.

Tovább szárnyal az energiaital kiskereskedelmi forgalma, és meghaladta a 14 milliárd forintot 2009. február-2010. januárban. Ez 15 százalékkal több, mint az előző hasonló időszakban. Az átlagárak csökkenése következtében a mennyiségben mért forgalom 25 százalékkal növekedett; immár több mint 240 ezer hektolitert adtak el a boltokban, egy év alatt.
Olvass tovább

A djuice kiválik a Pannonból

Kategória: Aktuális.

A djuice márka a jövőben a TELENOR csoport önálló márkájaként működik tovább Magyarországon. Ez alapvető változásokat és a fogyasztókat érintő újításokat jelent a márka életében. Megújult márkakoncepciót, önálló és innovatív értékesítési hálózatot, új tarifákat, közösségi kedvezményeket és egy egyedülálló fogyasztói közösségépítő programot indít el a megújult djuice.  A djuice az első nyílt forráskódú mobilmárkaként határozza meg magát.
Olvass tovább

Munka és magánélet – felborult egyensúly

Kategória: Aktuális.

OnBrand-Kutatás A magyar cégvezetők szerint rendkívül fontos a munka és a magánélet egyensúlya, ugyanakkor a HR hatáskörébe utalják ennek megteremtését - derül ki az OD Partner szervezetfejlesztő cég HR Tükör nevű kutatásából. A kutatás készítői szerint a vállalati kultúra fejlesztésére, a vezetői és a munkavállalói felelősségvállalás erősítésére van szükség. Ez nem csak a munkavállalók elégedettségét, hanem a vállalat hatékonyságát is szolgálja.
Olvass tovább