Címlapon az olvasó

Kategória: Aktuális.

Magyarországon 2009 novemberében az Éva magazin bevezette, hogy címlapjára hónapról hónapra ne egy híresség vagy modell, hanem egy-egy olvasó kerüljön, aki még hitelesebben tükrözi a lap értékrendjét, még hívebben mutatja meg igazi arcát. Azóta több mint ezren jelentkeztek a felhívásra.
Olvass tovább

Karácsonyi Éva

Kategória: Aktuális.

"Készülj velünk ráérősen az ünnepekre!" mottóval jelent meg november 3-án az Éva magazin első, karácsonyi különszáma. A magazin hasznos összeállításokkal próbálja megkönnyíteni a tevékeny nők életét, ezért többször kiemelten foglalkozik egy-egy olyan témával, amely az adott időszakban aktuális és érdekes az Éva olvasók számára (pl. ökoszám, iskolakezdés, mellrák, óvoda- és iskola melléklet).
Olvass tovább

Csomor Tamás a LOWE GGK új ügyvezetője

Kategória: Aktuális.

Karrier Az ügynökség alapítói - Merényi Éva és Rényi Andrea - megállapodtak a nemzetközi hálózat vezetésével, hogy a jövőben nem vesznek részt az operatív munkában, de stratégiai és kiemelt szakmai kérdésekben a továbbiakban is támogatják a cég működését. A LOWE GGK vezetését Csomor Tamásnak, a DRAFTFCB ügyvezetőjének adják át.
Olvass tovább