Emoráció 2010 – Rubik, Bruketa-Zinic, Felcsuti és gasztrosznobéria

Kategória: Aktuális.

Az idei Reklámkonferencia címének, az "Emoráció"-nak megfelelően bőségesen tartogat emocionális és racionális programokat is. Szeptember 28-án délelőtt, a plenáris ülésen ott lesz Rubik Ernő, feltaláló, Felcsuti Péter, a Raiffeisen Bank vezérigazgatója, Jelenits István piarista szerzetes, író és tanár, illetve az Alternatív Közgazdasági Gimnázium igazgatója Horn György is.
Olvass tovább

Krecz Tibor a Figyelő új főszerkesztője

Kategória: Aktuális.

Karrier Krecz Tibort nevezte ki a Figyelő új főszerkesztőjévé a Sanoma Budapest Zrt. A 45 éves szakember 2009. április 15-től irányítja az üzleti-gazdasági lap szerkesztőségét. A hetilap előző főszerkesztője, Martin József Péter 2008. december végén távozott a kiadótól a Népszabadsághoz. Az azóta eltelt időben Simon Ernő megbízott főszerkesztőként gondozta a Figyelőt.
Olvass tovább

Koltai Lajos a Szerencsejáték Zrt. imázskampányában

Kategória: Aktuális.

Rubik Ernő és Kemény Dénes után Koltai Lajos filmrendező csatlakozott a Szerencsejáték Zrt. "Hiszünk a szerencsében" munkacímű 2010-ig tartó imázskampányához. A két alkalommal is Oscar-díjra jelölt, Balázs Béla-díjas, Kossuth-díjas és érdemes művész Koltaival készült hirdetések elsősorban a Szerencsejáték Zrt kulturális rendezvényeinek és művészetekhez kapcsolódó magas minőségű kiadvány-megjelenéseiben kap szerepet, de a tervek szerint a kampány során kültéri médiaeszközökön is megjelenik.
Olvass tovább