Együttműködik az Ericsson és a Google

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Ericsson MediaFirst TV Platformja integrálódik a Google Android TV szolgáltatásához, hogy szélesítse a fizetős TV-szolgáltatók rendelkezésére álló set-top box opciók kínálatát. A szolgáltatók hozzáférhetnek az Android TV ökoszisztémájához, ezzel a szolgáltatások széles skálája és új bevételi lehetőségek nyílnak meg előttük. (BrandTrend)
Olvass tovább

LTE-hálózat 200 km/órás sebességnél

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Ericsson és a Bombardier közös szimulációs tesztsorozatot hajtott végre az LTE-hálózatok vasúti alkalmazására 200 km/óra sebességig. Összesen 11 tesztet végeztek el laboratóriumi körülmények között, hogy megállapítsák, megfelelőek-e az LTE-hálózatok a kommunikációalapú vonatirányításhoz (CBTC) és olyan többcélú megoldások működtetéséhez, mint a zártkörű televíziós (CCTV) és hangátviteli hálózatok, a platforminformációk, a hirdetések és a Wi-Fi-kapcsolatok biztosítása az utasok számára. Charlotta Sund, az Ericsson ipari és társadalmi ügyfélkapcsolatokért felelős vezetője elmondta: „A mostanáig elvégzett tesztek eredményei rendkívül ígéretesek, a jövőben pedig számos különféle modemet fogunk tesztelni, hogy óriási teljesítményű LTE-hálózatokat biztosíthassunk a vasúti alkalmazásokhoz. Célunk, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk ki, amelyek nagyobb
Olvass tovább

Ezer millió dolláros szoftverszerződést írtak alá

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A VimpelCom Ltd. nemzetközi kommunikációs és technológiai vállalat bejelentette, hogy egy több, mint 1 milliárd dolláros szoftverszerződést kötött az Ericssonnal, amelynek hatására a VimpelCom informatikai infrastruktúrája átalakul.  A partnerség része lesz a VimpelCom informatikai infrastruktúrájának teljes átalakítása több piacon, az eddigi legnagyobb és legambíciózusabb méretekben, és lehetővé teszi majd az ügyfélinterakciókat különböző digitális csatornákon keresztül. A VimpelCom digitalizálja üzlettámogatási rendszerét (BSS) az Ericsson új szoftverével és felhőalapú technológiájával, és globalizálja az informatikai rendszereket a piacain. A szerződés időtartama hét év, amely opcionálisan meghosszabbítható. (BrandTrend)
Olvass tovább