Az Emirates már több mint 1,4 milliárd dollárt visszatérített utasainak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Március óta több mint 1,4 millió jegyár visszatérítési igényt teljesített az Emirates utasai felé, 1,4 milliárd dollárt (420 milliárd forintot) meghaladó összegben, mely az összes igény 90 százaléka. Ez a szám magában foglal minden június végéig, a világ minden tájáról beérkezett kérelmet, kivéve néhány olyan esetet, melyeknél további felülvizsgálat szükséges.
Olvass tovább

Az Emirates kilenc teherszállító repülőt küld Magyarországra április közepéig

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A légi teherszállításra szakosodott Emirates SkyCargo minden eszközzel segíti a legfontosabb árukészletek szállítását szerte a világon. Márciustól áprilisig összesen kilenc SkyCargo teherszállító gép érkezik Magyarországra, amelyek főként elektronikai felszereléseket, illetve a járványhelyzettel kapcsolatos rakományt szállítanak majd.
Olvass tovább

Az Emirates bejelentése a Covid-19 járvány kapcsán

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A COVID-19 járvány kitörése óta az Emirates Airline a hatósági korlátozásokhoz és a utazási igényekhez igazítja működését. A légitársaság mindaddig működteti a járatait, amíg utasai biztonsággal hazaérnek, miközben egyre több ország alkalmaz utazási szigorításokat, vagy akár teljes zárlatot. Az Emirates fenntartja a nemzetközi teherszállító kapacitását, és Boeing 777-es flottáját a létfontosságú áruk, köztük orvosi felszerelések szállítására állítja szolgálatba.
Olvass tovább

Az Emirates nyerte a Business Excellence díjat

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates nyerte a Business Excellence díjat légitársaság kategóriában. A rendezvénynek a budapesti Gundel Ház adott otthont, a díjat a légitársaság képviseletében Csányi Márton, az Emirates Sales Executive munkatársa vette át. A rendezvényen utazási irodák, a kereskedelem és a média képviselői vettek részt. A Business Excellence díjat 2010-ben a Business Traveller Hungary magazin alapította a magyar és a nemzetközi szolgáltatók kiemelkedő magyarországi munkásságának elismerésére.
Olvass tovább

23 millió tagja van az Emirates hűségprogramjának

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Elsőbbségi beszállás, lounge belépő, kedvezményes fedélzeti Wi-Fi használat vagy elsőbbségi ülőhelyválasztás – mindezeket a tagsági szinthez kötött kedvezményeket jól ismerhetik már az Emirates Skywards magyar tagjai is. Az Emirates és flydubai légitársaságok díjnyertes hűségprogramjának 23 millió tagja most gyorsabban érhet el magasabb tagsági szintet: a Skywards új, exkluzív ajánlatában ugyanis az utazások után akár meg is duplázhatók a mérföldek. (BrandTrend)
Olvass tovább