Innovációs díjakat kapott az LG

Kategória: Aktuális.

A 2010-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES®) a Consumer Electronics Association (CEA) 15 rangos Innovációs Díjjal ismerte el az LG Electronics teljesítményét a formatervezés és technológia terén, többek között a legjobb fejlesztésnek járó díj odaítélésével az Internetes audiovizuális tartalom kategóriájában.
Olvass tovább

Az LG a Volkswagen egyik vezető hifi beszállítója lett

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics bejelentette, hogy megállapodást kötött a németországi Wolfsburg székhelyű Volkswagen csoporttal. A szerződés értelmében 2012-től a Volkswagen csoport három autómárkája esetében az LG lesz az autóhifi rendszerek egyik vezető beszállítója. A világ jelenleg harmadik legnagyobb, illetve Európa vezető autógyártójának számító Volkswagennel kötött megállapodás értéke hozzávetőleg 370 millió amerikai dollár.
Olvass tovább

LG Grand Slam-győzelem a formatervezésben

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics DVS450H falra szerelhető DVD-lejátszója a formatervezés Grand Slam-jének győztese lett, miután az összes rangos nemzetközi díjat elnyerte: a 2009-es iF- és a Red dot formatervezési, valamint az International Design Excellence (IDEA)- és, a 2009-es Good Design díjakat. A DVS450H szerte a világon bizonyította az LG vezető szerepét a prémium formatervezés, illetve a csúcskategóriás technológia terén.
Olvass tovább

Elindul az LG Application Store

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics online alkalmazásboltot nyit az LG mobilt használók számára, hogy még teljesebb felhasználói élményt biztosítson számukra. Az LG "Application Store"-t (http://www.lgapplication.com) először Ázsiában - 2009. július 14-től -, majd az év során további 24 országban lehet elérni saját nyelven. A tervek szerint 2009 végére már 2000 alkalmazás lesz letölthető a weboldalról.
Olvass tovább

Új LG mobiltelefon navigációval

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics bejelentette az új, navigációval felszerelt mobiltelefonját.  A rendszer "On-board" navigáció alapú, amelynek használatához csak minimális adatforgalom szükséges. A GT500 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját.  
Olvass tovább

Mobilokkal kampányol az LG

Kategória: Aktuális.

Május 4-én "Sokoldalú - minden érintésre" szlogennel televíziós kampány indul az LG Arena mobilkészülék hazai bevezetésének erősítésére. A globális kampány részét képező itthoni kommunikáció célja, hogy a vezető dél-koreai gyártó 2009-es egyik zászlóshajó készülékét és annak legfontosabb tulajdonságait minél többen megismerjék. Az LG Electronics KP500 mobiltelefonját az X-Men kezdetek: Farkas című filmmel népszerűsíti.
Olvass tovább

Formatervezési díjakat nyert az LG

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics falra szerelhető DVD lejátszóját - amely idén már a koreai Good Design Award-ban is részesült - ezúttal az iF Design Award 2009 és a Red dot Design Award nemzetközi formatervezési díjakkal jutalmazták. A három elismerés méltán példázza az LG szerepét a prémium formatervezés és termékfejlesztés terén.
Olvass tovább

Televízióban kampányol az LG

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics "Életre kel - egy érintésre" szlogennel, televíziós reklámkampányt indít a LG KP500 mobiltelefonjának népszerűsítésére. A 25 máspdperces szpottal hét televíziós csatornán, az RTL Klubon, a Viván, a Discovery, a Comedy Central, a Sport 1 és 2 és a Sport Klub adásában találkozhatnak a nézők. A kampány médiavásárlását a MindShare médiaügynökség végezte.
Olvass tovább