Sokan tartanak a virtuális identitás tolvajoktól

Kategória: Kutatás.

Az University of London Information Security Group munkatársai felmérést végeztek az Egyesült Királyság internet használói körében a személyes adataik hozzáférhetőségével kapcsolatos attitűdjeikről. A kutatás eredménye szerint a felhasználók legnagyobb félelme az, hogy a virtuális identitás tolvajok áldozatául eshetnek.
Olvass tovább

3-képernyős TV-, internet- és mobilhasználat az Egyesült Államokban

Kategória: Kutatás.

A Nielsen kutatásai kimutatták, hogy az Egyesült Államokban egyfelől nőtt a videó használat a korábbi időszakokhoz képest, továbbá egy fő hetente átlagosan majdnem 35 órát tölt tévézéssel, 2 órát időeltolásos nézéssel (TSV), 4 órát interentezéssel, 22 percet online videótartalmak nézésével valamint 4 percet mobil-videózással.
Olvass tovább

Kupon beváltó kampány

Kategória: Aktuális.

Sikerrel zárult a március 10-14. között megrendezett Tavaszi Kupon Napok. A 2008-ban megrendezett első - karácsonyi - online kuponakcióhoz képest több mint tízszer annyi kupont, 55.000 darabot töltöttek le és nyomtattak ki, s ezek közül 10.000 feletti volt a beváltások száma. Magyarországon a legnagyobb online kupon beváltó kampány sikere párhuzamot mutat az Egyesült Államokban tapasztalt online kuponozás eredményeivel.
Olvass tovább