”E-Magyarország, e-kormányzat 2009”

Kategória: Aktuális.

A rendezvény a kormány, az üzleti szektor, az önkormányzatok, a közigazgatási intézmények, a térségi szakemberek,  a szakmai szövetségek párbeszéde a fejlett információs, illetve tudás alapú társadalom megteremtése és működése érdekében, a közös jövőnkért. Ebben az évben a konferencia fókuszában az elmúlt szűk nyolc év számvetése és a jövőkép megrajzolása áll.
Olvass tovább

Pannon és T-Mobile sms belépőjegy az Állatkertbe

Kategória: Aktuális.

A Fővárosi Állat- és Növénykertet évente több mint 1 millió látogató keresi fel, többségük tavasszal és nyáron. Ebben az időszakban nem ritka, hogy hosszú sorok alakulnak ki a pénztáraknál, ami különösen a kisgyermekes szülők számára megterhelő. Május 6-tól a Pannon és a T-Mobile előfizetői SMS-ben is vásárolhatnak jegyet a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
Olvass tovább

Indul a nyelvtanulási szezon

Kategória: Aktuális.

Szeptember a nyelvtanulásban ugyanazt jelenti, mint más szektorokban a karácsony. Ebben az időszakban akár négyszer annyi diák iratkozik be, mint az év többi időszakában. A főszezonnak mondott őszkezdet a nyelviskolák számára is kedvező, hiszen ekkor könyvelik el az éves forgalmuk közel 40 százalékát.
Olvass tovább