Már a MOM Parkban is elérhetők az E.ON töltői

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Áprilistól 16 új töltőponttal várják az elektromos autók tulajdonosait a MOM Park bevásárlóközpont parkolójában. A központ a korábbi töltőik cseréjével és a további új töltőkkel a megnövekedett ügyféligényekre reagált, hiszen az országos trendet követve a MOM Park látogatói közül is egyre többen rendelkeznek elektromos autóval. A nyilvános töltőket az E.ON telepítette és üzemelteti, és a DrivE.ON applikáción keresztül vehetők igénybe az alkalmazásban megszabott tarifáért.
Olvass tovább

Több mint kétmillió forint értékű fertőtlenítőt adományoz az E.ON a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Több mint 2 200 liter fertőtlenítő folyadékot ajánlott fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak pandémiás védekezési készletéből az E.ON Hungária Csoport. Az adománnyal a szervezet szociális krízisközpontjaiként üzemelő Jelenlét házainak biztonságos működéséhez járulnak hozzá. A 444 darab ötliteres fertőtlenítő a Szeretetszolgálat terepen dolgozó munkatársainak és a gondjukra bízott, nehéz helyzetben élő családok, idősek egészségének megóvásához járul hozzá szerte az országban.
Olvass tovább

Live Communication díjat nyert az E.ON

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

2019 legjobb magyarországi CSR rendezvénye az E.ON környezettudatos megoldásokat díjazó Energy Globe Awards gálája volt, amely minden elemében a fenntarthatóságról szólt. Ezzel nyerte meg az energiacég az UNICEO „Live Communication” díját a vállalati felelősségvállalási események kategóriájában.
Olvass tovább

Egy kézben a MOM Park teljes energetikai rendszerének üzemeltetése

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az E.ON üzemelteti januártól a MOM Park komplex energetikai rendszerét. Az új megállapodásnak köszönhetően a bevásárló- és irodaközpont egy kézből kapja az áramot, a fűtést és a hűtést, de az épületegyüttes energetikai rendszerének üzemeltetését és karbantartását is az energiacég látja el. Az E.ON úgynevezett integrált energetikai megoldásának része, hogy a meglévő infrastruktúrát teljesen átvizsgálják és szükség esetén úgy alakítják át, hogy abban hangsúlyosan jelenjenek meg a fenntarthatósági szempontok.
Olvass tovább