Az évtized top 10 felfedezései

Kategória: Aktuális.

2010 első napjai a visszatekintés jegyében telnek. A Discovery News szerkesztősége azon szempontok szerint szerkesztette top 10-es listáját, hogy mely felfedezések gyakorolták a legnagyobb hatást életünkre és világról alkotott ismereteinkre. Az évtized top 10 felfedezésének (discoverynews.com/top10) első három helyezettje.
Olvass tovább

ID Investigation Discovery – már Magyarországon is

Kategória: Aktuális.

ID Investigation Discovery néven új, 24 órás csatorna indul Magyarországon, Romániában és Lengyelországban a DNCE portfóliójában. A Discovery Communications, a világ legnagyobb nonfiction médiavállalatának új kínálata Magyarországon 2009 májusától több szolgáltató különböző platformján lesz elérhető majd. A rövid időn belől a többi piacon is megjelenő csatorna valós törvényszéki és bűnügyi eseteket dolgoz fel.
Olvass tovább

Televízióban kampányol az LG

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics "Életre kel - egy érintésre" szlogennel, televíziós reklámkampányt indít a LG KP500 mobiltelefonjának népszerűsítésére. A 25 máspdperces szpottal hét televíziós csatornán, az RTL Klubon, a Viván, a Discovery, a Comedy Central, a Sport 1 és 2 és a Sport Klub adásában találkozhatnak a nézők. A kampány médiavásárlását a MindShare médiaügynökség végezte.
Olvass tovább