Idén először átadták az Év Campus Honlapja díjakat

Kategória: Aktuális.

Nyolcadik alkalommal osztotta ki a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) az immár hagyományos Év Írása, Év Fotója díjakat, a Pál Imre Emlékdíjat, a Pro Sperare díjat, a Hallgató Újságírásért Díjat, és idén először az Év Campus Honlapja díjakat március 12-én Gödöllőn, a Szent István Egyetemen, ahol a Felsőoktatási Média Konferenciát rendezték.
Olvass tovább

Magyar Minőség Háza díjat kapott

Kategória: Aktuális.

Ezúttal a Magyar Minőség Háza Díjat, illetve a Magyar Minőség eOktatás Díjat kapta meg az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. által üzemeltetett Sulinet Digitális Tudásbázis (SDT) - mely már az ötödik az elismerések sorában. A "Sulinet eTanulás Módszertani és Kompetencia Központ" (röviden: eSulinet Központ) új szervezeti keretekben, az eddigi feladatkört és célcsoportot kibővítve végez IKT kompetenciafejlesztést a magyar oktatási rendszerben.
Olvass tovább

Az Év Nemzetközi Magazinja

Kategória: Aktuális.

Az FHM magazin nyerte el a brit lapkiadás Oscarjának számító PPA Awards Díjat, ezzel a 2008-as Év Nemzetközi Magazinja lett. A zsűri indoklása alapján az FHM ismét egyedülálló és kiváló szerkesztőségi munkát végzett minden lapszámában, emellett folyamatosan képes új piacok meghódítására. A rangos nemzetközi elismerés az FHM magazint kiadó mind a harminchárom ország szerkesztőségét, így a magyarországi lap készítőit is megilleti.
Olvass tovább

Pannon Példakép Díj

Kategória: Aktuális.

Social Branding A Pannon Példakép Alapítvány immár tizenegyedik alkalommal adja át díjait. A mobilszolgáltató vállalat alapítványának harmadik negyedévi díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot. Drámapedagógus, drogterápiás program vezetője és a sérültek ügyét felkaroló fiatal kapták az idén harmadszor kiadott Pannon Példakép Díjat.
Olvass tovább

Felelősségvállalás

Kategória: Aktuális.

A Levegő Munkacsoport kapta idén a NIOK Alapítvány Év Civil Szervezete Díját.  Az Év Egyéni Adományozója Küllői Péter, míg Az Év Vállalati Adományozója a MOL Nyrt. lett. Az immár tizenkettedik alkalommal kiosztott díj a magyar vállalati és egyéni felelősségvállalás és adományozás, valamint a civil teljesítmény nagy hagyományokkal rendelkező, legrangosabb díja, amely a tettekre, a jó, követhető példákra, az átlátható és hatékony működésre, a magán, a civil, és a gazdasági szféra közös szerepvállalására hívja fel a figyelmet.
Olvass tovább