Miss Plastic Hungary az Interneten

Kategória: Aktuális.

Plasztikai műtéteken már átesett hölgyeknek szervez szépségversenyt a Miss Plastic Hungary Kft., amely október 9-én az interneten is közvetíti az eseményt. A missplastichungary.com címen elérhető portál megtervezéséért és kivitelezéséért a Mimóza Kommunikáció és a Digital Natives felel. Az október 9-én zajló Miss Plastic Hungary szépségverseny új site-ja - a jelenlegi bemutatkozó oldalakat felváltva - augusztus végén debütál.
Olvass tovább

Ki az, aki valójában kontrollálja a márkákat?

Kategória: Aktuális.

Az idei DigitalFestival előadójaként lép fel Amerikából a VML Digital Insight részlegének igazgatója, Camille Lauer. Simon Milliship, a Y&R csoporthoz tartozó VML globális digitális ügynökség európai vezetője egy előzetes szakmai videóinterjú keretében állt a szervezők rendelkezésére.
Olvass tovább

Digital Signage kiállítás és konferencia

Kategória: Aktuális.

Az MRSZ keretein belül működő Digital Signage Tagozat, már a  megalakulásának évében kiállítást és konferenciát szervez. A szervezőknek és  Digital Signage Tagozat vezetőinek nem titkolt céljuk, hogy ezzel a kiállítássa teremtsék meg az alapjait a későbbi önálló és  regionális Digital Signage kiállításnak, mely a térség meghatározó eseménye lehet.
Olvass tovább

Az NHH szerint erősödik majd verseny

Kategória: Aktuális.

A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére és a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére kiírt pályázatra ajánlatot tevő valamennyi pályázó megfelelt a formai követelményeknek, így a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a pályázókat résztvevőként nyilvántartásba vette - jelentette be az NHH.  Az egy csomagban meghirdetett öt földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére az Antenna Hungária Zrt. és a Digital Broadcasting Kft., a VHF sávban működő földfelszíni digitális rádiós műsorszóró hálózat üzemeltetésére pedig az Antenna Hungária Zrt. és a Magyar Rádió Zrt. pályázik.
Olvass tovább

Négy ajánlat érkezett

Kategória: Aktuális.

A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére és a földfelszíni digitális rádiós hálózat üzemeltetésére is két- két ajánlat érkezett, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a pályázat beadási határidejének lejárta után. A földfelszíni digitális televíziós műsorszóró hálózat üzemeltetésére az Antenna Hungária Zrt. és a Digital Broadcasting Kft. cégek, míg a földfelszíni digitális rádiós műsorszóró hálózat üzemeltetésére szintén az Antenna Hungária Zrt., valamint a Magyar Rádió Zrt. adta be ajánlatát.
Olvass tovább