”Dolgozz a jövődön!”

Kategória: Aktuális.

2009 áprilisától a diákmunka nem egyszerűen pénzkereseti lehetőség, hanem arra is komoly lehetőség a fiatalok számára, hogy karrierjüket megalapozzák. A második legnagyobb országos hálózattal rendelkező iskolaszövetkezet útjára indította a "Dolgozz a jövődön!" programot, amelynek keretében a kiemelkedő diák munkavállalók Fürge Diák Karriercsomagot szerezhetnek munkaévük végén.
Olvass tovább

Húsz szakembert díjaz a DUE az országos médiából

Kategória: Aktuális.

Húsz egykori tagját díjazza péntek esti gáláján, a Művészetek Palotájában Magyarország második legnagyobb újságírószervezete, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE). A rendszerváltással egyidős szervezet táboraiban, tanfolyamain és találkozóin több ezer egykori és jelenlegi taggal és diákkal volt kapcsolatban, és két évtized alatt többszáz szakembert adott az országos és helyi professzionális médiának.
Olvass tovább

Kétmillió diákigazolvány

Kategória: Aktuális.

Február első heteiben megjelenik a Diák Kalauz kiadvány, amely azokat a budapesti elfogadóhelyeket tartalmazza, ahol diákigazolvánnyal 5-50 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni. A több száz üzletet, éttermet, könyvesboltot, múzeumokat és egyéb lehetőségeket tartalmazó füzet közel kétmillió kártyatulajdonost érint. A budapesti összesítés mellett hamarosan a nagyobb egyetemi központokban is megjelenik a helyi kedvezményeket tartalmazó könyvecske.
Olvass tovább