Hallgatunk Önre online

Kategória: Aktuális.

Horváth Dávid NetMiniszterelnök írása Mint sokan mások, nagyanyám is megkapta a "Hallgatunk Önre" levelet, amelyben Orbán Viktor arra kéri a nyugdíjasokat, hogy a kérdőívet kitöltve mondják el gondjaikat és véleményükkel segítsék a kormány munkáját, jelezzék mit tartanak a kormány legfontosabb munkájának. És tessék egy újabb példa, arra mennyivel olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb lenne minden szempontból, ha mindez elérhető lenne egy Ügyfélkapun vagy erre alkalmasabb online felületen keresztül is. Össze is szedtem pár érvet.
Olvass tovább

Megválasztották hazánk első NetMiniszterelnökét!

Kategória: Aktuális.

Lezárult a Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke című kampányverseny, amely a hetivalasz.hu és a Média Hungária konferenciairoda közös játéka. 2010 április 1-én a reggel 8 órától éjfélig tartó szavazás során a játék döntőjébe jutott NetMiniszterjelöltjek és kampánycsapataik több mint 9000 embert mozgattak meg és bírtak voksolásra az interneten, a www.legyelte.hu weboldalon. Magyarország első NetMiniszterelnöke a BrandTrend által is támogatott Horváth Dávid.
Olvass tovább

A Google nem vonul ki teljesen Kínából

Kategória: Aktuális.

A Google amerikai internetes szolgáltató bejelentette, hogy beszüntette kínai keresőportálja öncenzúrázását és leállítja működését. Az ázsiai ország szárazföldi részén élő internetezőket hongkongi honlapjára irányítja át. A döntést David Drummond, a Google jogi igazgatója jelentette be a cég blogján nyilvánosságra hozott közleményében.
Olvass tovább

Alternatív online zenei piacmodellek bevezetése

Kategória: Aktuális.

Horváth Dávid: "NetMiniszterelnök jelölt" 2.rész "A szerzői jogvédő szervezetek (ARTISJUS, Mahasz) támogatásával vezessünk be széles réteget kiszolgáló dinamikus árazású online zenei webshopokat, alternatív piaci modellekkel. Egy év elteltével értékeljük ki sikereit és vizsgáljuk felül, ha tehetjük, töröljük el a jelenleg érvényben lévő üres hordozói díjat." A BrandTrend támogatottja Horváth Dávid.
Olvass tovább

Egy havi ösztöndíjból Deloitte a Technology Fast EMEA 500

Kategória: Aktuális.

Az ingatlan.com csoport, ezen belül az ingatlan.com az egyik legrégebbi magyar site, amelyet tizenegy évvel ezelőtt egy építész egyetemista, Mészáros Dávid alapított. Elképzeléseiket visszaigazolta a Deloitte Technology Fast EMEA 500 lista díja, melyet november 24-én vett át második alkalommal Korbuly Krisztián vezérigazgató Londonban. Egy havi ösztöndíjából foglalta le a domain-nevet, testvérével fejlesztette ki az adatbázis-kezelő szoftver prototípusát.
Olvass tovább

Beckham ismét rekord nézőszámot hozott

Kategória: Aktuális.

Soha ennyi helyszíni néző nem követte még amerikai klubcsapat focimeccsét, mint szombaton. 93 137-en vettek jegyet, hogy az idei Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vendégjátékát lássák - na és persze a hazai oldalon Beckhamét. A Los Angeles Galaxy egyetlen gólja szabadrúgásból született. Ki más, mint David Beckham csavart a felső sarokba - 23-as mezszámához igazodva kb. 23 méterről.
Olvass tovább

”The AURA of David Beckham”,

Kategória: Aktuális.

"The AURA of David Beckham", a Motorola legújabb hirdetési kampánya úgy mutatja meg a futballsztárt, ahogy még sose láttuk. Beckham, - aki a világ talán egyik legtöbbet fotózott embere, valamint az angolok és az AC Milan sztárja - különleges módon jelenik és mutatja meg különleges AURA-ját.bepillanthatunk a fotózás kulisszái mögé.
Olvass tovább