Ismételt fellendülést jósolnak az évre a régióban

Kategória: Kutatás.

A Cushman & Wakefield új "Gazdasági Helyzetkép" kutatása szerint annak ellenére, hogy 2009 végén egy-két ország gazdasága a vártnál gyengébben teljesített, 2010 első negyedéve után ismételt fellendülést jósolnak az évre a régióban. Rövidtávon, a Francia, a Német és a Svájci gazdaság alacsony kockázattal kínál jó befektetéseket, de 2-3 éves időtartam esetében Csehország, Lengyelország és Szlovákia is hasonló feltételeket kínál.
Olvass tovább

The European Quartet – One Melody Találkoztak a V4 marketingszervezetek vezetői

Kategória: Aktuális.

A The European Quartet - One Melody brand név alatt 2004 óta folytatott együttműködés célja, hogy Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia összehangolt munkával és a rendelkezésre álló források egyesítésével közösen népszerűsítse a közép-európai régió turisztikai kínálatát mind szélesebb körben, a tengerentúli piacokon.
Olvass tovább

A történelem körülvesz

Kategória: Aktuális.

A történelem körülvesz. Ezzel a mottóval indította el 2008 őszén a Viasat History közép-európai kampányát, amelyet a Próbakő Kommunikáció  irányított Budapestről. A tematikus csatorna Magyarország, Csehország, Lengyelország és Románia történelmi eseményeihez szorosan kapcsolódó, különleges helyszíneken szervezett rendhagyó történelemórákkal erősítette a csatorna ismertségét.
Olvass tovább