Új ügyfélkapcsolati vezető a HD Creative-nál

Kategória: Aktuális.

Karrier Új szakemberrel bővült a HD Group csoportba tartozó HD Creative reklámügynökség. Client Service Directorként Simkó Petra irányítja az ügynökség ügyfélkapcsolati osztályát. Korábban Korentsy Endre az ügynökségi csoport Client Service Directora látta el ezt a poziciót is, de megnövekedett ügyfélszám miatt szükségessé vált a csapat bővítése.
Olvass tovább

Véget ért a negyedik MGCA

Kategória: Aktuális.

Negyedszerre rendezte meg a Metro International, a Metro Global Creative Awards (MGCA) nemzetközi reklámversenyét, amely a legkreatívabb hirdetések felkutatására és díjazására jött létre. A Metro hasábjain 2007 májusa és 2008 áprilisa között megjelent legkreatívabb hirdetések listáját a portugál fővárosban, Lisszabonban ünnepélyes keretek között hozták nyilvánosságra, amelyen idén két kategóriában hirdettek ki győzteseket.
Olvass tovább

Metro Global Creative Awards 2007

Kategória: Aktuális.

A Metro International által harmadszor megrendezett Metro Global Creative Awards nemzetközi reklámversenyen három kategóriában hirdettek győzteseket a szakmai zsűri döntése alapján. Az "A legkreatívabb klasszikus formájú hirdetés" kategóriában a győztes a chilei Peugeot teljes oldalas hirdetése lett. Az "A legjobb kreatív formájú hirdetés" kategória nyertese a finn MTV3 televízió-csatorna egymást követő 1/1 oldalas hirdetése lett, míg az "a legjobb integrált megoldás a Metróval" címet a Puma kapta meg idén.
Olvass tovább