A Cosmopolitan az év bloggereit keresi

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Napjainkra a blogok fontos véleményformálókká nőtték ki magukat az élet szinte minden területén, így a szépség- és a divat világában egyaránt. Éppen ezért a Cosmopolitan magazin 2016-ban is keresi az év bloggereit, akik személyiségükkel, egyedi tartalmaikkal vagy témáikkal valamilyen módon kitűnnek a magyar blogszférából. (BrandTrend)
Olvass tovább

Cosmopolitan példaképek

Kategória: Aktuális.

Az idén hatodszor meghirdetett Cosmopolitan  „Te vagy a legjobb” nagydíjat 10 kategóriában osztják ki: tévés színésznő; tévés vagy rádiós műsorvezető; üzletasszony; sportoló; író, költő vagy újságíró; énekesnő; modell; színpadi, musical- illetve operettszínésznő; társadalmi szerepvállalás; divattervező, képző- vagy iparművész. 
Olvass tovább

Elindult a Cosmopolitan.hu

Kategória: Aktuális.

A mai naptól elérhető a vadonatúj, trendi designnal és immár saját tartalommal rendelkező Cosmopolitan portál (www.cosmopolitan.hu). Az oldal a hazai piacon egyedülálló módon, teljes körűen és véleményformálóan foglalkozik a divattal, a hazai és külföldi trendekkel. A divatvilág aktuális hírei mellett a portál legfontosabb tartalmát a Magyarországon is elérhető divattermékek folyamatosan frissülő, naprakész adatbázisa adja.
Olvass tovább