Rádióhallgatottság mérés okostelefonnal

Kategória: Aktuális.

A több éve folyó teszteket követően, a brit rádiós szervezettel, a RAJAR–ral való együttműködésben az Ipsos Csoport Media, Content & Technology (MCT) üzletága most egy közel 12 hónapos újabb MediaCell tesztelési projektbe kezdett, aminek keretében egy több mint 350 válaszadóból álló tesztpanel épül a rádióhallgatottság folyamatos, passzív mérésére.
Olvass tovább

Piac és szabályozás a versenyképes médiáért

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal, a Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja és a Média Content Consulting közös konferenciát szervezett. A rendezvény - a piaci szereplők, az érintett hatóságok, a tudományos élet és a fogyasztói érdekképviseleti oldal együttes részvételével - a televíziós műsorszolgáltatás versenyjogi és versenypolitikai kérdéseit elemezte.
Olvass tovább

Teljes tulajdonjog a Magyar Telekomnál

Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom stratégiai együttműködési megállapodást kötött az IKO Production Kft.-vel. A megállapodás szerint a közös tulajdonban lévő IKO-Telekom Media Holding Zrt. eszközeit felosztják, így a Magyar Telekom megszerzi a Holding tulajdonában lévő két önálló interaktiv szolgáltató társaság, az IKO New Media Kft. és az IKO Content & Rights Kft. teljes tulajdonjogát.
Olvass tovább