Csinálj mozisztárt apuból

Kategória: Aktuális.

A Walt Disney Company Magyarország országos kampányt indít a Disney Csatornán, hogy sztárt csináljon egy szerencsés gyerek apukájából a Disney Pixar régóta várt Toy Story 3 című filmjében, melyet idén júniustól vetítenek a mozikban. Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója részese lehet a filmnek Magyarországon azáltal, hogy hangját adja az egyik filmszereplőnek, a zöld játékkatonának, akit így milliók hallhatnak országszerte a vásznon.
Olvass tovább

Együtt a legális dm-adathasználatért

Kategória: Aktuális.

Közösen lép fel az illegális adathasználat ellen a direkt marketing területén a piac egyik vezető adatszolgáltató vállalata, a TeleData Kft. és Magyarország vezető nyelviskolája a Company Success Kft. Bartók János, a TeleData ügyvezető igazgatója elmondta: "A közös fellépés azért is nagyon fontos számunkra, mert az szeretnénk, ha minél kevesebb illegális adatfelhasználó működne az éves szinten mintegy 35 milliárd forint forgalmú direkt marketing piacon."
Olvass tovább

Az Egyesült Királyságban a Nielsen szolgáltatja az online valutát

Kategória: Aktuális.

A The Nielsen Company bejelentette, hogy az Egyesült Királyság Online Mérési testületétől (UKOM) megbízást kapott arra, hogy hivatalos partnerként létrehozza az ország első, internetes reklámkampányok tervezéséhez szükséges közös valutáját. Ez a kinevezés mérföldkő a Nielsen számára. A világ legnagyobb piacai közül ezzel tízre emelkedik azon országok száma, ahol a piaci döntés alapjául szolgáló közös valutát a Nielsen biztosítja.
Olvass tovább

Jóváhagyták a pénzügyi jelentést

Kategória: Aktuális.

Vittorio Merloni elnökletével az Indesit Company igazgatótanácsa jóváhagyta a 2008 első féléves konszolidált pénzügyi jelentést. Eszerint az értékesítés elérte az 1.525 millió eurót (ez 1,4%-kal csökkent), amely az árak pozitív alakulásából (1,8%) és a volumen növekedéséből (0,8%) adódott. Ez lehetővé tette a cég számára, hogy konszolidálja a piacrészesedését a briliánsnak koránt sem mondható események ellenére.
Olvass tovább

A Ricoh tovább fejleszt Japánban

Kategória: Aktuális.

A Ricoh Company 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását. Az Ebina Cityben található Ricoh Technológiai Központban 2008 augusztusában kezdődik az építkezés, a 23 emeletes, 57.000 m2-es létesítmény a tervek szerint 2010 augusztusára készül el.
Olvass tovább

Kettős nyomás alatt a The New York Times

Kategória: Aktuális.

Váratlanul nagy veszteséggel zárta az első negyedévet a vezető amerikai liberális napilap, a New York Times anyavállalata. A The New York Times Company 335 ezer dolláros mínuszt könyvelt el, ekkora visszaesésre a cég és talán az egész amerikai nyomtatott sajtó történetében nem volt még példa. A veszteség különösen annak fényében megdöbbentő, hogy az újságnak az egy évvel ezelőtti hasonló időszakban 23,9 millió dolláros pozitív eredménye volt.
Olvass tovább