Regionális mobiltelefon értékesítési igazgató érkezett az LG-hez

Kategória: Aktuális.

Karrier Szeptember elejétől Fábry Miklós személyében regionális mobiltelefon értékesítési igazgató erősíti az elektronikai vállalat regionális értékesítési csapatát. Legfőbb feladata a LG Mobile Communications vállalat által a magyar, horvát, bolgár, szerb, bosnyák, albán, macedón, montenegrói és koszovói piacokon történő készülékeladások növelése és új piaci lehetőségek feltárása lesz.
Olvass tovább

PR fókuszú kommunikáció a Figyelőnek

Kategória: Aktuális.

A Sanoma Budapest Zrt. kommunikációs tanácsadót választott a Figyelő csoport, így a Figyelő című hetilapjának kommunikációjához. A feladatot egy többfordulós tender során a Front Page Communications nyerte el. A Figyelő csoport célja, hogy a jövőben kommunikációja erőteljes PR fókuszt kapjon, mely kiterjed az összes Figyelő márkanévvel ellátott projektre.
Olvass tovább

Ötödször is Reklámhét

Kategória: Aktuális.

A Magyar Reklámszövetség ötödik alkalommal rendezi meg a Reklámhetet, ami ezúttal is országos és az előadások mellet szórakoztató programokkal várják a szakmabelieket és a nagyközönséget. A rendezvény stratégiai és kreatív partnere a Visioned, míg a rendezvényszervezési és pr-feladatokat a Merlin Communications látja el.
Olvass tovább

Avantgarde kreatív kerozin az easyJet-nek

Kategória: Aktuális.

Az easyJet az Avantgarde Consumer Communications Kft-t választotta média kapcsolatainak kezelésére és digitális PR feladatainak ellátására. Az Avantgarde a fő hangsúlyt a légitársaság ismertségének és imázsának magyar médiában való erősítésére kívánja helyezni, az easyJet-et, mint a magyar utazó közönség legjobb választását kívánja bemutatni.
Olvass tovább

A Privy Council második a BBJ listáján

Kategória: Aktuális.

A Budapest Business Journal (BBJ) Book of the Lists című könyvében idén is felállította Magyarország legnagyobb public relations ügynökségeinek rangsorát. A Privy Council Communications rögtön a legerősebb hazai tulajdonú kommunikációs ügynökségként rajtolt, s az összesített listán a második helyet szerezte meg.
Olvass tovább