Konfliktusokkal jár a kamaszok mobilhasználata

Kategória: Kutatás.

Egy friss kutatás szerint a tinédzserek számára az sms jelenti a kommunikáció legfőbb formáját, pedig a mobiltelefonok gyakran válnak a szülők és az iskola közötti konfliktusok okozójává. A Michigan-i Egyetem és a Pew Reserach Center készített felmérés szerint az sms küldés ma már a kamaszok közti interakció legjellemzőbb formájává vált, azaz gyakoribbá, mint a beszélgetés vagy az internetes csetelés.
Olvass tovább

Az Uniqa új otthona

Kategória: Aktuális.

"A Vital Business Center alapkoncepciója az áttekinthetőség volt. A transzparencia az UNIQA vállalati filozófiájának egyik sarokpontja, ezt közvetíti a sok üvegfelület, a tágas, világos terek. A tervezésnél arra törekedtünk, hogy a legmodernebb ergonómiai szempontoknak megfelelő munkafeltételeket biztosítsunk a dolgozóknak." - mondta a Ferdinánd és Ferdinánd Építésziroda tervezője, Ferdinánd Árpád.
Olvass tovább

Csütörtökön megalakul a Nemzeti Média Kerekasztal

Kategória: Aktuális.

Május 14-én, csütörtökön délután három órától tartja alakuló ülését a Nemzeti Média Kerekasztal a budapesti VAM Design Center konferenciatermében. A civil szerveződés nem akar új médiatörvényt, a kerekasztal tagjai azt szeretnék elérni, hogy az elektronikus és nyomtatott sajtó képviselői átgondolják a média problémáit és működését, és közösen jussanak megoldásra.
Olvass tovább

Idén is átadják a BRAVO OTTO díjat

Kategória: Aktuális.

A BRAVO ifjúsági magazin idén tizenhetedik alkalommal adja át a BRAVO OTTO díjat. Június 6-án a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán kiderül, hogy a magazin olvasói szerint kik a zenei élet legkiválóbbjai. A jelöltlistát - amely az eddigi évekhez hasonlóan idén is 6 hazai és 6 külföldi kategóriát tartalmaz - a BRAVO szerkesztősége állította össze.
Olvass tovább

Apple Premium Reseller üzlet Debrecenben

Kategória: Aktuális.

Az Apple magyarországi képviseletének statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre, ráadásul ez a tendencia nem csak a fővárosban, hanem a vidéki nagyvárosokban is határozottan tetten érhető. 2008. november 13-án, csütörtökön Debrecen új bevásárlóközpontjában, a Fórumban nyitja meg kapuit a hetedik Apple Premium Reseller (APR) márkabolt.
Olvass tovább

Comforce

Kategória: Aktuális.

Fokozza cége teljesítményét korszerű, kiszervezett Call Center szolgáltatásokkal szolgáltatásokkal, járjon egy lépéssel versenytársai előtt az értékesítés, a marketing, vagy az ügyfélmenedzsment hatékonyságát növelve!               
Olvass tovább