”Legvonzóbb Vállalat”

Kategória: Aktuális.

A "Legvonzóbb Vállalat" az AIESEC Magyarország egyedülálló felmérése, amely 2008-ban immáron 15. alkalommal készül el, ebben az évben először a Develor Tanácsadó Zrt. együttműködésével. Célja, hogy felmérje a Magyarországon, gazdasági és műszaki szakokon diplomázás előtt álló egyetemisták és főiskolások munkavállalással kapcsolatos véleményeit és elvárásait, és ezáltal egy országos szinten is reprezentatív képet mutasson a végzős diákok véleményéről.
Olvass tovább

Új kommunikációs ügynökség a magyar piacon

Kategória: Aktuális.

A Front Page Communications hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál, a tervezéstől a megvalósításig. Célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek. A Front Page Communications vezetője szerint a gazdasági válság lehetőségeket teremt egy tanácsadó cég számára.
Olvass tovább

Fedélzeten a magyar gyermekmédiások

Kategória: Aktuális.

A Parlamenttel szemben horgonyzó Európa hajó konferencia termében  kerül sor a Gyermekmédia Egyesület által szervezett első Gyermekmédia Szakmai Kerekasztal  konferenciára. Célja a gyermekeknek szóló újságok, rádiós és televíziós műsorok  tartalmának értékelése, a róluk szóló, a közvéleményt és a gyerekek szemléletét alakító kommunikáció segítése, a gyerekek bevonásának, szorgalmazása,  véleményeik  megjelenítése.
Olvass tovább

PROFIT ADÓ-EXPÓ

Kategória: Aktuális.

A PROFIT ADÓ-EXPÓ célja, hogy minden gazdasági szereplő számára megfelelő fórumot biztosítson, lehetőséget kínálva ezzel a partnerek, a szakértők számára a közvetlen találkozásra. Célja továbbá, hogy minden évben a legfrissebb információkkal szolgáljon, a döntéshozó hivatali szervek és a szakmai cégek felkészült előadása, illetve bemutatkozása által. Mindez reményeink szerint hosszútávon egy tudatosan, igényesen működő gazdasági életet eredményez.
Olvass tovább