A Cartoon Network és a Boomerang újdonságait több szolgáltatónál szabadon élvezhetik a gyerekek

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Cartoon Network humoros, figyelemfelkeltő videót készített a fokozott higiénia fontosságáról, valamint, hogy az otthoni tanulás után tartalmasan szórakozhassanak a kisdiákok, áprilisban a Boomerang csatornával együtt, öt nagy kábelszolgáltatónál, a Magyar Telekomnál, a Vodafone-nál, a Tarr Kft.-nél, a PR Telekomnál, az M7 Group előfizetőinél kódolatlanul elérhető lesz mindkét csatorna, bármilyen csomagra is legyenek előfizetve.
Olvass tovább

A Gumball csodálatos világa Darwin évkönyvével folytatódik

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Cartoon Network a hatodik évad után is folytatja európai gyártású animációs sikersorozatát, a Gumball csodálatos világát. A Darwin évkönyve című hatepizódos különkiadás-sorozattal a nézők a Watterson család halával együtt idézhetik fel a sorozat legemlékezetesebb pillanatait. A 2019. decemberi világpremier után egy hónappal már Magyarországon is láthatók az új részek.
Olvass tovább

Újra elindítja kampányát a Cartoon Network

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Cartoon Network csatorna a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal karöltve idén ötödik éve indítja el nagyszabású, Aki ver, az nem haver kampányát a bullying, gyermekek egymás közötti bántalmazása ellen az iskolák, a média, valamint egy népszerű  kampánynagykövet és influenszerek bevonásával.
Olvass tovább

Világpremier a Cartoon Networkön

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Cartoon Network bemutatja új, Victor és Valentino című saját gyártású sorozatát. A természetfeletti kalandokban bővelkedő széria két féltestvérről, Victorról és Valentinóról szól, akik Monte Macabréban töltik a vakációt, nagymamájuknál. A rejtélyes faluban a szemük láttára kelnek életre a közép-amerikai legendák és a helyi folklór. Victor és Valentino mitikus kalandjai október 28-ától mindennap 17:50-kor a Cartoon Networkön! Ismétlés mindennap 6:55-kor és 11:45-kor.
Olvass tovább