A Carbon Group és a Próbakő nyerte a Médiaunió tenderét

Kategória: Aktuális.

"Rajtad is múlik a fogyatékkal élő emberek integrációja!" szlogennel indítja 2010-es megakampányát a pozitív társadalmi változások eléréséért tavaly életrehívott Médiaunió. A társadalmi célú kampány tervezésére és levezénylésére idén is pályázatot írt ki az Alapítvány, amelynek elnöksége és szakmai zsűrije a beérkezett pályázatok közül a Carbon Group és a Próbakő Kommunikáció közös munkáját ítélte legjobbnak.
Olvass tovább

Étrendkiegészítő kampány dohányosoknak

Kategória: Aktuális.

A Richter Gedeon Nyrt. legújabb fejlesztése, a Soletin-C Védelem étrendkiegészítő számára meghívásos tendert írt ki, amelyet a Carbon Group Communication nyert meg. A Carbon Groupnak ez az első klasszikus ATL-megbízása gyógyszerkommunikációra, társcégei már korábban láttak el pr és digitális feladatokat a szektorban.
Olvass tovább

2009-ben a Carbon Group az Invitel digitális ügynöksége

Kategória: Aktuális.

A Carbon Group nyert azon a meghívásos tenderen, amelyet az Invitel 2009-es digitális ügynökségének kiválasztására hirdetett meg. Az Invitel digitális ügynökségeként feladata kiterjed a digitális arculat megtervezésére, stratégiai és keresőmarketing tanácsadásra, kreatív koncepciók kidolgozására, valamint produkciós kivitelezési munkákra is.
Olvass tovább

A Carbon Group az Invitel digitális ügynöksége

Kategória: Aktuális.

A Carbon Group nyert azon a meghívásos tenderen, amelyet az Invitel 2009-es digitális ügynökségének kiválasztására hirdetett meg. A Carbon Group együttműködő partnerei a Carbon Grouphoz tartozó Fabrik és az Omnicom Csoporthoz tartozó GFMO. A három cég együttműködése nem új keletű, hiszen a Cetelem Bank ügynökségeiként folyamatosan együtt dolgoznak.
Olvass tovább

Keménnyel és Rubikkal kampányol a Szerencsejáték Zrt.

Kategória: Aktuális.

A Szerencsejáték Zrt. (SzZrt.) meghívásos tendert írt ki a márkakampányának elkészítésére. A pályázat célja az volt, hogy ATL eszközökkel hitelesebbé tegyék és megmutassák a vállalat értékeit a fogadható játékain és fejlesztésein túl. A meghívásos tenderen 14 koncepció közül vegül a Carbon Group "Hiszünk a szerencsében" szlogennel fejlesztett anyaga nyert.
Olvass tovább

Kampányol a radiocafé 98.6

Kategória: Aktuális.

Az EMG felkérésére a Carbon Group elkészítette a megújult radiocafé 98.6 új integrált eszöközön megvalósuló imázskampányát. A december végéig tartó kampány az EMG teljes médiaportfolióján kívül női és férfimagazinokban, hetilapokban, internetes oldalakon jelenik meg. A Carbon Group a kampányidőszakban televíziós szpottal is jelentkezik, a radiocafén futó rádióreklámot a rádió kreatív csapata készíti.
Olvass tovább