A Café PR-rel dolgozik a Groupama Garancia Biztosító

Kategória: Aktuális.

2010. augusztus elsejétől a Cafe PR segíti a biztosító cég PR kommunikációs feladatait. A Cafe PR feladata a Groupama Garancia Biztosító teljes körű pr stratégiájának tervezése és kivitelezése, ennek keretén belül corporate-, termék- és szolgáltatás PR, a belső kommunikáció és a vállalat CSR tevékenységének kommunikációs támogatása.
Olvass tovább

Első magyarországi adatbiztosítás a Flash Doktor

Kategória: Aktuális.

Piacra került, és január 1-től már megköthető az utazási irodákban és az interneten a KÜRT Zrt. és az Európai Utazási Biztosító Zrt. együttműködésével megvalósított első magyarországi adatbiztosítás, a Flash Doktor. A biztosítás flash típusú adathordozón tárolt adataink elvesztése esetén mentesít bennünket pár száz forint biztosítási díj ellenében az adatmentés több tízezer forintos költségétől.
Olvass tovább

A Generali ötödször is ”Kiváló Márka” díjat kapott

Kategória: Aktuális.

A magyarországi Superbrands Bizottság immár ötödik alkalommal ítélte oda a rangos "Kiváló Márka" díját a Generali-Providencia Biztosító Zrt.-nek. A társaság idén először megkapta a Business Superbrands elismerést is, mely a legjobb B2B márkák üzleti szolgáltatások terén nyújtott kiválóságát díjazza.
Olvass tovább