Berlinben folytatja karrierjét OlyBot

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A nyári olimpia alatt a Telenor világszinten is az elsők között tesztelte a Facebook Messenger Bot platformján alapuló üzenetkezelő robot működését sporthírek küldésével. Az első kísérlet sikeres volt: 2500 olvasó követte az OlyBot névre keresztelt chatrobot híreit, több mint 25000 interakciót generálva, az olimpiai játékok végén pedig közel 1000 köszönetnyilvánító üzenet érkezett az olvasóktól. OlyBot augusztus 31. és szeptember 6. között új feladatot kap: az egyik legnagyobb európai technológiai seregszemlének számító berlini IFA 2016 kiállításon bemutatott mobilos újdonságokról fog folyamatosan beszámolni az érdeklődnek. (BrandTrend)
Olvass tovább

”A fogyasztóknak releváns megoldásokra van szükségük, vagy mind meghalunk”

Kategória: Aktuális.

Amir Kassaei, a DDB Berlin vezető kreatívigazgatója szerint a 360 fokos integrált bullshitelés pusztán csak annyit jelent: még több csatornán tolják a közönség arcába az irreleváns sales-üzeneteket. A Kreatív Csoport konferencia ideiglenesen megváltozott elnevezése Nagy Kreatív Tatami lett. A hazai kommunikációs szakma legnagyobb harcosai azonban nem estek egymásnak. Képek.
Olvass tovább

Internetes check-in

Kategória: Aktuális.

A Germanwings német diszkont légitársaság bevezette az internet alapú becsekkolás lehetőségét a Berlin és Zweibrücken között közlekedő járatok esetében. A szolgáltatást a csupán kézipoggyásszal utazók vehetik igénybe a honlapon keresztül, leghamarabb 24 órával és legkésőbb 3 órával az indulás időpontját megelőzően.
Olvass tovább