A djuice stratégiai szövetséget köt az MTV Magyarországgal

Kategória: Aktuális.

Biró Balázs, a djuice csapatának vezetője korábban ígéretet tett arra, hogy csak a megcélzott, 15-26 éves korosztály által támogatott szolgáltatásokat vezetik be, és partnereik kiválasztásánál is a fiataloké a döntő szó. A djuice ennek jegyében választotta stratégiai partnerének a 15-26 évesek egyik kedvenc televízióját, az MTV Magyarországot. A stratégiai partnerek közösen szerveznek országos turnét az öt MTV brand:new csapatnak.
Olvass tovább

Retró műsor indul az m1-en

Kategória: Aktuális.

Az MTV a hazai televíziózás fél évszázados történek legemlékezetesebb alkotásait játssza újra. Radványi Dorottya és Gaskó Balázs, illetve Sugár Ágnes és Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezetője a Hogy volt!? című új köztévés produkciónak, amely január 9-től minden szombaton és vasárnap koradélután jelentkezik az m1-en.
Olvass tovább

Működésképtelenné teheti a kuratóriumi többség az MTV-t

Kategória: Aktuális.

"Megdöbbentő. Nézők millióinak arculcsapása, és az őket szolgáló Magyar Televízió dolgozóinak egzisztenciáját súlyosan veszélybe sodró döntés." Ezekkel a szavakkal kommentálta Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke a menedzsment péntek délutáni válságtanácskozásán, hogy a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége ismét nem engedélyezte a 2,45 milliárd forintos beruházási hitel felvételét, noha korábban a testület támogatta a kölcsönfelvételi közbeszerzési eljárás elindítását.
Olvass tovább

Balázs Csaba: nem politikai rádiót fogunk csinálni

Kategória: Aktuális.

Az Econet-médiabirodalom építésének fontos állomása lehet az országos kereskedelmi rádió indítása. Balázs Csaba, az Econet igazgatóságának elnöke a Gazdasági Rádiónak azt mondta: a szűkülő kereskedelmi rádiós reklámpiac ellenére is jó üzleti lehetőséget lát egy országos rádió elindításában. Megoldás lehet az is, hogy az új reklámfelületet a már meglévőkhöz kapcsolódóan, csomagban értékesítik, úgynevezett "sales house-ok"; azaz a csoporthoz kapcsolódó cégek segítségével.
Olvass tovább