Újabb társzabályozási megállapodás

Kategória: Aktuális.

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületével is társszabályozási megállapodást kötött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A közigazgatási szerződést július 20-án, szerdán írta alá Málnay B. Levente, a MEME és Szalai Annamária, a Médiatanács elnöke.
Olvass tovább

A tartalom a webre megy, de hol az üzleti modell?

Kategória: Aktuális.

Mit is mond a hogyishívják? Pintér Róbert - Szonda-Ipsos online stratégiai ig. Mucsi Csaba -  MTV újmédia főszerkesztő Dobó Mátyás "Doranszky" - Blogter tartalomfejlesztési igazgató Sós B. Péter - Népszabadság online rovatvezető Fekete Attila - TV2 digitális média igazgató
Olvass tovább

Telefontöltő gyártót vett a Flextronics

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Flextronics B. V. megvásárolja a Friwo Mobile Power GmbH részvényeinek 100 százalékát. A Flextronics a Flextronics International Ltd. által irányított vállalkozáscsoport tagja, mely vállalkozás-csoport elektronikai gyártási szolgáltatásokat (a továbbiakban: EMS) kínál a világ egész területére kiterjedően. A Flextronics-csoport részesedése az EMS világméretű forgalmából 10-15 százalék közötti, ezen belül a mobiltelefon-töltők tekintetében nem éri el az 1 százalékot.
Olvass tovább