Magyar női vezető a McDonald’s nemzetközi díjazottai között

Kategória: Aktuális.

Sáfár Anikó, a McDonald's National Operation Managere az első magyar női vezető, aki elnyerte a vállalat Women’s Leadership Award díját. A Washingtonban rendezett díjátadón azokat a hölgyeket ismerte el a gyorsétterem-lánc, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak munkájukban, elkötelezettségükkel irányt mutatnak, és nő kollégáik fejlődését és karrierjét segítik előmozdítani a vállalat rendszerén belül.
Olvass tovább

Formatervezési díjakat nyert az LG

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics falra szerelhető DVD lejátszóját - amely idén már a koreai Good Design Award-ban is részesült - ezúttal az iF Design Award 2009 és a Red dot Design Award nemzetközi formatervezési díjakkal jutalmazták. A három elismerés méltán példázza az LG szerepét a prémium formatervezés és termékfejlesztés terén.
Olvass tovább

PR Oscar – Noguchi Porter Novelli

Kategória: Aktuális.

  Az IPRA (International PR Association), Nemzetközi PR Szövetség nyilvánosságra hozta a 2007 Golden World Award (GWA) nyerteseit. Az IPRA által különlegesen kiemelkedő kampánynak 5 akció minősült, melyek között szerepel az ÖKO-Pannon Kht. szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő kampánya is. Az ügynökség részéről a projektvezetők Takách Zsuzsanna, ügyféligazgató, aki a lakossági kommunikációért felel, illetve Vágvölgyi Mihály Kormányzati kapcsolatok igazgatója, aki a Zöld Parlament programot irányította.
Olvass tovább