Avantgarde kreatív kerozin az easyJet-nek

Kategória: Aktuális.

Az easyJet az Avantgarde Consumer Communications Kft-t választotta média kapcsolatainak kezelésére és digitális PR feladatainak ellátására. Az Avantgarde a fő hangsúlyt a légitársaság ismertségének és imázsának magyar médiában való erősítésére kívánja helyezni, az easyJet-et, mint a magyar utazó közönség legjobb választását kívánja bemutatni.
Olvass tovább

A gazdasági válság lehetőségeket is rejt magában

Kategória: Aktuális.

Fogyasztói márka és termék kommunikációra specializálódott tanácsadó céget alapított az Avantgarde Group.  Az új üzletág az angolszász értelemben vett modern "consumer" kommunikáció legjobb hagyományait szeretné meghonosítani. A szolgáltatások között kiemelt szerepet kap a márka és termékstratégia alkotás; a publicitás kampányok és akciók (publicity stunts); a márkák vizuális megjelenítése; a digitális PR; a szóbeszédkampányok; szakértők és celebek integrálása kampányokba; a szponzorációk és CSR tevékenység aktiválása, láthatóvá tétele, valamint a márka és termék issue-k és válságok kezelése.
Olvass tovább

Public Affairs csúcstalálkozó Brüsszelben

Kategória: Aktuális.

Brüsszelben, december elején - az amerikai elnökválasztás után és a 2009-es Európai Parlamenti választások előtt - találkoznak a két kontinens public affairs és politikai kommunikációs szakértői, hogy megvitassák a szakma legújabb trendjeit. A hazai PA tanácsadó szakmát az Avantgarde Group Public Affairs igazgatója, Kanyó László képviseli a brüsszeli konferencián.
Olvass tovább

Avantgarde Arany PR

Kategória: Aktuális.

Kétmillió forint értékű díjat ajánlott fel az Avantgarde Group a Pekingben elsőként egyéni aranyérmet szerző magyar sportolónak. A díj szimbolizálja azt a munkát, kreativitást, stratégiai látásmódot, merészséget és akaratot, amely az elsőséghez szükséges a világ legjelentősebb sporteseményén. Az Avantgarde Arany magában foglal egy kétszemélyes utat a 2012-es olimpia színhelyére, Londonba, továbbá egyéves celebrity PR szolgáltatást, amelynek keretében az Avantgarde Group végzi a sportoló publicitási munkáit, valamint további szponzori kapcsolatokat épít számára.
Olvass tovább