Szervezeti átalakítás a Ringiernél

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó Kft. átalakítja a szervezetét és a felsővezetés struktúráját. Az átszervezés következtében Halász Péter, a kiadó HR és üzleti szolgáltatások igazgatója közös megegyezéssel távozik a cégtől, az általa betöltött pozíció megszűnik. A Halász Péter irányítása alá tartozó területek vezetését további rendelkezésig Mihók Attila ügyvezető igazgató veszi át.
Olvass tovább

A Dove párbeszédet kezdeményez a férfiakkal

Kategória: Aktuális.

A Dove márka most a férfiakkal kezd párbeszédet. A Dove MEN CARE termékcsalád bevezetése kapcsán a Dove világszerte felmérést készített arról, vajon a férfiak mennyire érzik jól magukat a bőrükben, mi kell ahhoz, hogy kényelmesen érezzék magukat és mennyire komfortosak egy-egy kényelmetlen szituációban. Magyarországon a termékcsalád nagykövete Till Attila.
Olvass tovább

Jéghegy és jacuzzi a Nyugatinál

Kategória: Aktuális.

Nem hétköznapi eseménnyel harangozza be a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont az idei HÓ-SHOW rendezvényt, amikor is 2009. október 29-én felépíti Magyarország legnagyobb jéghegyét a budapesti Nyugati téren. A meglepő látványosság házigazdája Katus Attila lesz, aki az aerobic mellett a téli sportoknak is szívesen hódol.
Olvass tovább

Karvalics Attila a MOL-tól a Weber Shandwick-be igazolt

Kategória: Aktuális.

Karrier A Weber Shandwick közép-kelet-európai ügyvezetőjének helyetteseként folytatja pályafutását Karvalics Attila, aki a MOL-csoport Stratégiai Kommunikációs és Társasági Marketing Igazgatói székét cseréli fel új pozíciójára.  A PR-cégnél kommunikációs stratégiák alkotása, digitális média megoldások kidolgozása, illetve CSR projektek szakmai felügyelete mellett az ügyfélkapcsolati tevékenység erősítése és üzletfejlesztési teendők várnak majd rá.
Olvass tovább