Új vezető az Arcus Comm élén

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Arcus Interactive Group marketingkommunikációs megoldások szállítására szakosodott divíziójának élére új vezetőt nevezett ki Bósza Zsolt személyében. A szakember ügyfélkapcsolati igazgatóként került a cégcsoporthoz 2007 nyarán, idén áprilistól pedig divízió igazgatóként az interaktív ügynökségi kompetenciák összefogásáért felel.
Olvass tovább

”Valaki tud rólad egyet és mást”

Kategória: Aktuális.

A BMW Magyarország a MINI Cooper S modell népszerűsítésére vírusfilmet rendelt az Arcus Interactive Group-tól. A film a múlt hónap végéig MINI-hez méltó gyorsasággal terjedt. „Valaki tud rólad egyet és mást” című e-mailek riogatták a rossz lelkiismeretűeket a célszámokat sokszorosan túlteljesítő kampányban.
Olvass tovább

Radikális változás a kereső- és a tartalomhálózati hirdetések viszonyában?

Kategória: Aktuális.

Hogyan működik, egyáltalán lehet sikeres egy tartalomhálózati kampány? Miért nem egyeduralkodó a magyarországi keresések elvi 100%-át birtokló Google a tágabb értelemben vett keresőhirdetési piacon?  Vándor Eszter, az Arcus Search SEM tanácsadója frissen megjelent tanulmányában változást jósol a keresőhirdetési trendekben, és új megvilágításba helyezi a Google és az ETARGET hazai versenyhelyzetét.
Olvass tovább

Új kreatív igazgató és stratégiai tervező

Kategória: Aktuális.

Karrier Az Arcus Interactive Group új kreatív igazgatója és stratégiai tervezője Bujtás Attila, a hazai kreatív szakma egyik legnagyobb tapasztalattal és integrált látásmóddal rendelkező szakembere. Tizenöt éves karrierjét 2008 második felétől az interaktív kommunikációs piacon, az Arcus csoport vezetőségében folytatja.
Olvass tovább

3D múzeumi séta

Kategória: Aktuális.

Egy alkalmazás segítségével képzeletbeli, virtuális térben is megismerkedhetünk a Szépművészeti Múzeum állandó gyűjteményeinek válogatott műalkotásaival. A 3D múzeumi séta A Microsoft, az Arcus Interactive Group és a Szépművészeti Múzeum együttműködésében valósult meg. A múzeum weboldaláról elérhető alkalmazás technológiai hátterét a Microsoft által frissen bemutatott Silverlight technológia adja.
Olvass tovább

Nemzetközi művészeti közösségi portál

Kategória: Aktuális.

A képzőművészet köré szerveződő, nemzetközi közösségi portált épített az Arcus Interactive Group. Az angol nyelvű TerminARTors.com ötlete  magánmegbízótól származik, a koncepció részletes kidolgozása, a site felépítése és a technológiai platform létrehozása pedig az Arcus Csoport Arcus Comm és az Arcus Tech divízióinak munkája. A portál céljai között a világ legnagyobb festményadatbázisának létrehozása mellett a művészeti közösségépítés szerepel, amelyet az Arcus web 2.0 eszközök alkalmazásával oldott meg.
Olvass tovább