Újabb szervezeti változtatások a TV2-nél

Kategória: Aktuális.

A TV2 hatékonyabb működésének érdekében tett szervezeti változtatások újabb szakaszaként szeptembertől két különálló igazgatóságban működik az értékesítési és az üzletfejlesztési részleg: Steve Varcoe az Értékesítési Igazgatóságért, Megyeri András pedig az újonnan alakult Üzletfejlesztési Igazgatóságért felel.
Olvass tovább

A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

Új PR ügynökség a PS:PRovocative

Kategória: Aktuális.

A PS:PRovocative tisztán magyar tulajdonban lévő új marketingkommunikációs és pr ügynökség, melynek alapítói és tulajdonosai Petrányi Rita és Széll András. A vállalkozás a hagyományos sajtókommunikáció mellett foglalkozik keresőmarketinggel és keresőoptimalizálással, online PR-al, közösségépítéssel, valamint ügyfeleinek társadalmi felelősségvállalásával kapcsolatos CSR jelentések elkészítésével.
Olvass tovább

Karácsonyi köszöntő – Pettkó András BimmBamm 2

Kategória: Aktuális.

Pettkó András a Parlament egyik legaktívabban kommunikáló képviselője. Online is. Mindig is fontosnak tartotta, hogy aktív résztvevője legyen a közösségnek, ahová tartozik. Tagja az Informatikai és Távközlési, valamint a Társadalmi Szervezetek, illetve a Drogstratégiai Eseti Bizottságnak. Karácsonyi Pettkó BimmBamm video.
Olvass tovább

A helyi rádióknak jól jöhet a Danubius és a Sláger eltűnése

Kategória: Aktuális.

A több mint kétszáz hazai helyi rádió a reklámbevételeik növekedését reméli a Danubius és a Sláger megszűnésétől, mert a két nagy kereskedelmi adó elhallgatásával hatalmas vákuum keletkezik a reklámpiacon, ezért az ügynökségek remélhetőleg a helyi rádiókhoz viszik a megrendeléseket - mondta a Független Hírügynökségnek Radetzky András, a Helyi Rádiók Országos Egyesületének (HEROE) elnöke.
Olvass tovább

Gyárfás Tamás saját tévét indíthat

Kategória: Aktuális.

Saját kereskedelmi csatornára adott be regisztrációs kérelmet Gyárfás Tamás és csapata az ORTT-hez. Ha elindul, az új tévé lesz az utóbbi idők mellőzött médianagyágyúinak gyűjtőhelye. A tévé körül felbukkanhat Friderikusz Sándor, Bárdos András és Juszt László is. Gyárfás az Indexnek azt mondta, a csatornaalapítás az egyik lehetőség csupán azok közül, amelyekben gondolkodik.
Olvass tovább