Mindentudás Egyeteme 2.0

Kategória: Aktuális.

Szeptembertől új formában jelentkezik a nagysikerű előadás- és televíziós sorozat a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Telekom együttműködésével. A "Mindentudás Egyeteme 2.0" műsoraiban a tudományos igényesség a legkorszerűbb technikával ötvöződik.  Az előadássorozat témái szorosan kapcsolódnak a világszínvonalú kutatási és technológiai-fejlesztési eredményekhez, és a bemutatandó eredmények közvetlen hatást gyakorolnak a társadalom tagjainak mindennapi életére is.
Olvass tovább

KÜRT Akadémia: intellektuális kalandtúra

Kategória: Aktuális.

Elismert és a maguk területén kiemelkedően sikeres oktatók és üzletemberek fogtak össze, hogy létrehozzanak egy friss és izgalmas tananyaggal felálló oktatási intézményt, a KÜRT Akadémiát. A KÜRT csoport részeként működő Akadémia célja olyan képzések megvalósítása, amelyek hiánypótlóak üzleti és informatikai területen egyaránt.
Olvass tovább

Veiszer Alinda az év televíziós riportere

Kategória: Aktuális.

A Bossányi Katalin Emlékalapítvány kuratóriuma televíziós riport műfajban ítélte oda az Emlékdíjat Veiszer Alindának az elmúlt évben végzett munkájáért. Az elismerést a Magyar Tudományos Akadémia Zenetermében vehette át a műsorvezető a másik két díjazottal, a publicisztikai tevékenységéért elismert Tamás Ervinnel (Népszabadság), valamint a gazdasági elemző írásaiért kitüntetett Kocsis Györgyivel (HVG) együtt.
Olvass tovább