Egyesül a British Airways és az Iberia

Kategória: Aktuális.

Előzetes megállapodásra jutott az egyesülésről a British Airways és a spanyol Iberia légitársaság. Mindkét vállalat a oneworld globális légi szövetség tagja a Malévval együtt. Mindkét cég nagy bajban van, a válság legjobban a British Airwayst sújtotta, mivel szinte teljesen eltűntek az üzleti utazók. Az első öt év után évente 400 millió euró szinergiahozadéka lehet az egyesülésnek, már ha az ügyletet az EU is engedélyezi majd.
Olvass tovább

A rövid távokon fapadosodik a British Airways

Kategória: Aktuális.

Brit lapértesülés szerint jövő héttől megszűnik az ingyenes ételfelszolgálás a British Airways számos rövid távú járatán. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - egy belső leiratból idézett, amely szerint a délelőtt 10 óra után felszálló, két és fél óránál rövidebb repülési idejű járatokon az utasok a jövő héttől nem kapnak ingyenes ételt, sőt, még rágcsálnivalót sem.
Olvass tovább

PR támogatás a marketingnek

Kategória: Aktuális.

Júliustól a Pleon Live PR lett a British Airways magyarországi PR-ügynöksége. A légitársaság, amely korábban a Premiercommal dolgozott együtt, tenderen választotta ki új partnerét. Az új ügynökség feladata elsősorban a sajtókapcsolatok kezelése és a brit légiforgalmi vállalat marketingtevékenységének PR-támogatása.
Olvass tovább