Augusztusban tizenegyezer új előfizetéssel bővült a vezetékes szélessávú piac

Kategória: Aktuális.

2009. augusztus végére a vezetékes szélessávú előfizetések száma mintegy tizenegyezerrel, 1,643 millióra emelkedett, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). Az ADSL- és kábelmodemes előfizetések száma a hónap végén 169 ezerrel haladta meg az egy évvel korábbi és 106 ezerrel a 2008. év végi szintet.
Olvass tovább

Mérsékelt növekedés a vezetékes szélessávú piacon

Kategória: Aktuális.

2009. január végére a vezetékes szélessávú előfizetések száma 1,550 millióra nőtt a 2008. év végi 1,537 millióról, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). Az ADSL- és kábelmodemes előfizetések száma 2008 januárjában korábban 1,363 millió volt. Az NHH gyorsjelentése az egykori monopolszolgáltatók, a vezető alternatívszolgáltatók, és a négy legnagyobb kábeltelevíziós társaság önkéntes adatközlésére épül.
Olvass tovább

Feloldják a sebességkorlátozást

Kategória: Aktuális.

Az Invitel október elején bevezetett csomagjaival a magyar ADSL piacon elsőként oldja fel az internetes sebességkorlátozást. Ezzel biztosítja a fogyasztóknak azt a szabadságot, hogy kihasználják a lakóhelyükön elérhető legmagasabb sávszélességet. A fogyasztói igényeket szem előtt tartva és a felhasználói szokásokhoz igazodva három csomagot alakítottak ki.
Olvass tovább