4 milliónál több egyedi netezőt ér el az Adaptive Media

Kategória: Aktuális.

A gemius/Ipsos 2010. májusi - legfrissebb - közönségmérési adatai szerint 4 millió egyedi látogató fölé emelkedett az Adaptive Media online portfóliójának elérése. A független sales house 2009. novemberében hódította el először az elérési lista első helyét az Origo-csoporttól, idén februártól pedig megszakítás nélkül tartja vezető helyét a három nagy online kiadó előtt.
Olvass tovább

Túl az egymillión az Adaptive ”Hír csomag”

Kategória: Aktuális.

Az Adaptive Media Sales House tovább bővítette portfólióját a Heti Válasz és a Klubrádió online értékesítési képviseletével. A két kiadvánnyal együtt az Adaptive Media prémium oldalakból álló hírcsomagja havi szinten több mint egymillió egyedi felhasználót ér el. A "Hír csomag" bővítése már a cég hosszú távú stratégiájának egyik meghatározó lépése.
Olvass tovább

A Ringier a Hírszerző.hu-t az Adaptive Media a Népszabadság Online-t értékesíti

Kategória: Aktuális.

A Hírszerző csoport látogatottsága mostantól a Ringier csoporthoz adódik hozzá a Medián Webauditon. A továbbiakban a Hírszerző promóciót kap a Ringier online portfólión, valamint tartalmi együttműködés kialakítására is lehetőség nyílik. A Népszabadság Online médiaügynökségek felé történő értékesítését 2010-től az Adaptive Media Sales House végzi.  Az ügynökséget meghívásos tenderen választotta ki a Népszabadság Zrt. vezetése.
Olvass tovább