Budapest Fashion Week 2009

Kategória: Aktuális.

A Budapest Fashion Week 8. alkalommal kerül megrendezésre idén ősszel. A magyarországi bemutató immár a nemzetközi divatélet jeles és jegyzett eseményévé nőtte ki magát. Az idei rendezvény presztizsét mi sem mutatja jobban, hogy Hong-Kong  után, másodszor Budapesten mutatkozik be  a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója.
Olvass tovább

A Danubius és a Sláger vezére is a folytatásra készül

Kategória: Aktuális.

Az ORTT döntött a Sláger Rádió és a Danubius Rádió által használt országos földfelszíni rádiós műsorszolgáltatási jogosultságok pályáztatási felhívásának végleges szövegről. Műsorszolgáltatási tapasztalatért maximum tíz pontot ad a Testület, azzal, hogy nem értékelhető hátrányként, ha a pályázó nem országos műsorszolgáltatási tapasztalattal rendelkezik. Heal Edina és Földes Ádám vezérigazgatók szűkszavúan a folytatásra készülnek.
Olvass tovább

Design díjat kapott a PUMA City

Kategória: Aktuális.

Az amerikai Travel Leisure magazin a Legjobb Eladótér kategóriában design díjjal ismerte el a PUMA City építményt. A 15 kategóriában szállodák, éttermek és divatcégek között kiosztott díjak odaítéléséről zsűri döntött, melynek tagjai között találjuk Calvin Klein designer és Adam D. Ti-hany építészt.
Olvass tovább