Gyorsan nő az ABC Data

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az ABC Data Capital Group kiadta a 2016 első félévére vonatkozó pénzügyi jelentését.A beszámolóból kiderül, hogy a teljes vállalatcsoport 325%-os bevételnövekedést ért el a magyar piacon az előző év azonos időszakához képest. “Természetesen mindig könnyebb gyors növekedést elérni egy olyan vállalattal, amely nemrég lépett csak a piacra, ezért nem is akarunk a túlzott lelkesedés hibájába esni. Ezzel együtt az elért eredmények azt igazolják, hogy helyes stratégia mentén fejlődik a vállalat” – mondta el Poros Gábor, az ABC Data Hungary ügyvezető igazgatója. (BrandTrend)
Olvass tovább

Felvásárol az ABC Data

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az ABC Data befektetési megállapodást írt alá az S4E S.A. értéknövelt disztribútor részvényeinek felvásárlására. Az S4E akvizíciójával az ABC Data a legátfogóbb és legszélesebb értéknövelt termék és szolgáltatás (VAD) portfóliót hozza létre a régióban. „Az értéknövelt termékek és szolgáltatások értékesítésével a cégcsoport bevételei jelentősen növekedni fognak, számításaink szerint 2018-ra akár a 340 millió eurót is elérhetik. Az S4E felvásárlása tehát egészen bizonyosan növelni fogja piaci részesedésünket az IT disztribúciós piacon” – monda el Ilona Weiss, az ABC Data igazgatótanácsának elnöke. (BrandTrend)
Olvass tovább

Az ABC Data a Pixelio 3D szkennerek kizárólagos forgalmazója

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Magyarországon a közép-kelet-európai régió vezető elektronikai disztribútorának, az ABC Datának a kínálatában válik először elérhetővé a Pixelio márka innovatív 3D szkennere. A low-cost 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében. (BrandTrend)
Olvass tovább