Kategória: Aktuális és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Új dimenziót nyitott a BrandTrend a magyarországi CSR aktivitásokat komolyan vevő vállalatok számára.

Először fordult elő, hogy a BrandTrend-del együttműködve magyar vállalatok vettek részt nemzetközi megmérettetésen a rangos elismerését és sikert is arattak.

2016. február 18-án a CSR világnapján a mumbai World CSR Day kongresszuson a BrandTrend maga is átvette innováció a CSR kategóriában a Global CSR Excellence and Leadership Awards elismerést. A BrandTrend utazását a  Neckermann támogatta.

global-csr-award

Nyertes vállalatok és kategóriák:

E.ON Magyarország – Fenntarthatósági stratégia

HELL ENERGY – Legjobb CSR gyakorlat

LIDL Magyarország Bt. –  A legjobb CSR gyakorlat FMCG kategóriában

Richter Gedeon Nyrt. – Egészség

Az elismeréshez szükséges pályázatokat nemzetközi zsűri értékelte, mely a világ vezető CSR-rel foglalkozó személyiségeiből állt.

A ceremóniát Dr. Bhaskar Chatterjee, az Indian Institute of Corporate Affairs ügyvezető elnöke nyitotta meg. A megnyitó beszédben kiemelték azt, hogy a világ problémáinak megoldásához a vállalatok részéről rendszer szerű szemlélet szükséges, mely  CSR tevékenység boardroom-ba emelését kívánja. Nincs CSR mérés, iskolázott szakemberek, és projektszemlélet nélkül.

mumbai-world-csr-awards-ceremony-2016

A díjátadón 90 országból vettek részt résztvevők.

A BrandTrend a World CSR Day tanácsadói testületének tagja és a 2017-es Global CSR Excellence and Leadership Awards-ra is együttműködik magyar vállalatokkal pályázatok és a részvétel előkészítéséhez.

(dr. Jánosy Zsuzsanna, Kőszegi András)